dinsdag 5 mei 2015

Review | KIKO Modern Tribes - Tri-Bal Soul Baked Blush & Sahara Glow Highlighter

Ik bestelde weer een aantal producten bij KIKO Cosmetics. Vandaag laat ik jullie 2 producten uit de nieuwe zomer collectie zien die een enorm unieke uitstraling hebben!
 


Ik bestelde 2 producten uit de nieuwe zomer collectie van KIKO genaamd, Modern Tribes. De collectie is gebaseerd op magnetische kleuren, antieke rituelen en tribale symbolen. Warme aardkleuren schitteren dan ook in deze collectie.

 
Ik bestelde de Tri-Bal Soul Baked Blush. Het komt in een kartonnen verpakking en het doosje zelf is van hout. Het past echt perfect bij deze collectie. Zeker een mooie eye-catcher voor in je stash. De verpakking was al een stuk groter dan ik zelf eigenlijk had verwacht, een dikke pluspunt dus!


Alle info en ingrediënten staan weergegeven op de achterkant. De verpakking voelt stevig en straalt enorme luxe uit. Niet zoals we gewend zijn maar door de robuuste verpakking is het weer eens totaal iets anders dan de harde plastic verpakkingen.
 
 
Ik koos voor de kleur 03 Wild Mauve. De blush heeft 3 kleuren die apart van elkaar gebruikt kunnen worden maar ook gecombineerd. Een licht roze kleur, die ik zelf kan gebruiken als highlighter, een zalm rozig kleurtje en een oud roze/paarse kleur blush.


Aan de binnenkant van de bovenkant zit ook een mooi rond spiegeltje en heeft het een mooie magnetische sluiting die goed afsluit. De blush belooft een mooie glowy finish. Je kan je gezicht hiermee contouren en highlighten. Ik kan maar niet om de verpakking heen, wat heeft deze een unieke uitstraling zeg!
 

De swatches. WOW! Wat een pigmentatie weer zeg.. De blush is super zacht, silky en smeert dan ook als boter. Gelukkig korrelt de blush niet en blend het erg mooi op de huid. De lichte kleur is inderdaad iets te licht als blush voor mijn huidskleur. De blush gecombineerd geeft een soort ombre effect. De blush heeft ook een bepaald poederig/kruidig geurtje, niet storend in ieder geval.
 

Ook bestelde ik de Sahara Glow Highlighter die beschikbaar is in 1 kleur.
Ook hierin vind je weer de houten deksel terug. Het potje is van hard plastic maar wel mat. Ook dit voelt weer erg stevig aan en oogt erg luxe.
 

Ik had al vaak mijn ogen op een product zoals dit en nu kan ik dan ook zeggen dat ik eindelijk deze mooie pareltjes in bezit heb. Er zitten verschillende soorten kleuren pareltjes in het potje om zo de juiste glow aan je gezicht te kunnen geven. Ook dit product heeft een geurtje, totaal anders dan de blush, een bloemige geur. Er zit ook nog een sponsje bovenop de bolletjes.


Het komt misschien niet over op de foto, maar het laat een mooie subtiele glowy finish achter. Deze past eigenlijk perfect bij elke huidskleur, juist omdat hij niet te koel is of te warm.
 
Ik ben heel erg te spreken over de zomerse collectie. En ik kijk dan ook zeker uit om deze tijdens de zonnige dagen te gaan gebruiken!
Tri-Bal Soul Baked Blush en de Sahara Glow Highlighter kun je beide kopen voor €14,90 in de online shop van KIKO.
 

Heb jij iets uit deze Modern Tribes collectie van KIKO?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 


9 opmerkingen:

 1. Wauw, die blush heeft echt een prachtige verpakking! Hebben hebben hebben! Haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he?! Ik moest hem juist door de verpakking alleen al hebben haha!

   Verwijderen
 2. Oh my god wat een gave producten zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dit zijn zeker aanraders hoor! Heel erg mooi!

   Verwijderen
 3. Reacties
  1. Ja he, ik moet toegeven.. Ik ben verliefd!

   Verwijderen
 4. Echt prachtig! Ik moet denk ik maar weer eens een bezoekje brengen aan mijn favoriete winkel, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wauw die blush ziet er echt heel mooi uit!

   Verwijderen
  2. Haha, ja dat denk ik ook gewoon doen! Ik ben dan ook ontzettend blij met deze producten, vaak loop ik dit soort prachtige collecties juist mis.. Dit keer niet, HA! =)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥