donderdag 21 mei 2015

Review | L.A Girl Pro Conceal

Hier heb ik met smart op zitten wachten, ik was helemaal over the moon toen ik hoorde dat LA Girl naar Nederland kwam. Ik was dan vooral benieuwd naar de HD Pro Conceal. Ze zeggen zelfs dat dit een dupe is voor de MAC Pro Longwear Concealer. Benieuwd?
 


Sinds een tijdje word LA Girl ook in de Nederlandse beauty webshops verkocht, zo heb ik mijn concealers bij de The Makeup Spot gekocht. Je kunt ze tegenwoordig overal wel vinden eigenlijk. Het leuke is dat deze concealers redelijk budget zijn en ze blijken ook nog eens een dupe te zijn van de MAC Pro Longwear Concealers. Helaas kan ik het hier niet mee vergelijken aangezien ik deze niet heb. Maar ik wou natuurlijk wel de uitdaging aan gaan om te kijken of deze dan echt zo goed zijn. Ik draag verder geen foundation en ben zelf dan altijd erg kritish wat betreft concealers.
 

Productinformatie op The Makeup Spot:
 
"De L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer is een superfijne longlasting concealer met een creamy, zachte en lichtgewicht textuur die een mooi dekkende maar tegelijkertijd ook natuurlijke finish geeft. De L.A. Girl Pro Conceal HD Concealer is ideaal voor het egaliseren van de teint en het verdoezelen van donkere kringen onder de ogen, rode vlekjes en oneffenheden. De concealer is voorzien van een handig kwastje/tip waarmee je deze heel makkelijk en nauwkeurig kunt aanbrengen. Verkrijgbaar in 18 verschillende tinten. Niet getest op dieren."
 

Het nadeel is dat je de concealer niet in het echt kunt testen of ze geschikt zijn, daarom is een juiste kleur uitkiezen best lastig. Ik koos daarom ook voor 2 tinten: Natural en Creamy Beige.
 

De concealers hebben een kwastje, of dit fijn werken is kom ik zo op terug. Je krijgt ook aardig wat concealer in de tube, namelijk 8g. Het is gewoon een kwestie van knijpen in de tube om je product eruit te krijgen.
 

Dit zijn de swatches op mijn hand. Ze zijn erg gepigmenteerd en hoewel ze er bijna hetzelfde uitzagen in de tube, zie je duidelijk verschil op mijn hand. Ik merkte meteen dat het aanbrengen met het kwastje niet werkt, tenminste niet direct op je gezicht. Ik breng een beetje concealer aan op de achterkant van mijn hand en ik wrijf het met mijn vinger warm. Hierdoor merk je gelijk dat de concealer "smeerbaarder" word. Is dat een woord? Autocorrectie zegt van wel, nou prima. Back to business. Vervolgens breng ik de concealer met mijn vinger op de plekken waar het nodig is zoals: mijn donker kringen onder mijn ogen, mijn wangen (rode vlekjes) en andere oneffenheden. En daarna blend ik alles mooi uit met mijn Real Technique Miracle Complexion Sponge. Deze is by the way een enorme aanrader!
 
 
Bij de foto zonder concealer heb ik alleen mijn wenkbrauwen getekend, because I have too! Je ziet duidelijk mijn donkere kringen en die wil ik graag wegwerken. Op mijn wangen wat rode vlekjes en naast mijn neusvleugels. Ook die wil ik weg! Eenmaal de concealer aangebracht merkte ik wel verschil, het is nog even spelen met de hoeveelheid en ik was al snel bang dat het niet de juiste kleur voor mij zou zijn. Maar gelukkig, de kringen zijn minder zichtbaar en de rode vlekjes zijn zo goed als weg. Ik heb natuurlijk mascara aangebracht en mijn wangen met wat blush en bronzer bewerkt. Daarna ook mijn concealer op zijn plek gezet met mijn MAC Minarelize Skinfinish in de kleur Medium.


Ik ben zeer tevreden over deze kleine wonder tubes. Na een paar keer ermee gewerkt te hebben, merkte ik dat je de concealer erg mooi op kan bouwen. Want voor iemand die verder geen foundation draagt en simpel weg haar oneffenheden weg werkt met een concealer, ben ik hier enorm blij mee. Ik dacht eerst namelijk dat hij 'te' gepigmenteerd zou zijn, snap je? Dat is hij ook zeker wel, begrijp me niet verkeerd. Maar hij is ook perfect voor de kleine oneffenheden.
 
Je kunt deze L.A Girl Pro Conceal kopen bij The Makeup Spot voor €7,95.
 
Was jij al bekend met dit Amerikaanse Makeup merk?
 
Liefs, Ashley.
 
  Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

 


2 opmerkingen:

  1. Ziet er goed uit! Ik heb ze gisteren ook binnen gehad en ik moet ze nog proberen. Ik ben heel benieuwd! X

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik kende dit make-up merk nog niet, ziet er wel goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥