woensdag 27 mei 2015

Review | MAC Lipstick • Twig

Na al wat andere soort pareltjes van MAC in mijn stash te hebben, zat ik toch al lang te overwegen om mijn eerste MAC lipstick aan te schaffen. Er was een spontane online korting bij Douglas, nu was mijn kans! Ik kocht er niet één maar zelfs 2. Vandaag laat ik mijn eerste MAC lipstick pareltje aan jullie zien.


Ik zat al lang te overwegen om eens een MAC lipstick aan te schaffen. Ik wist alleen niet waar ik moest beginnen. Ik zag prachtige kleuren voorbij komen bij andere bloggers en was enorm benieuwd. Toen er ineens een spontane korting op de Douglas onlineshop was, kreeg ik zweethandjes. Een perfecte gelegenheid om een lipstick aan te schaffen. Ik struinde YouTube af naar enige swatches en dit ging tot midden in de nacht door.
 

Ik scrolde in de lijst met lipsticks bij MAC en er was natuurlijk al heel wat uitverkocht. Tot ik een prachtige nude kleurtje tegenkwam. Niet het soort nude  van concealer lippen. Maar een iets donkerdere variant dan een my-lips-but-better kleurtje. Perfect voor mij, aangezien mijn ogen lipkleur een stuk donkerder en roder is. Ik koos voor de kleur Twig.
 

Twig is een satin lipstick. Dit was voor mij nog even wennen, al die verschillende soorten finishes. Satin zou een semi-matte oftewel satijnen lipstick moeten zijn, die de lippen goed verzorgen en niet in de lijntjes trekken. Dus hij is niet echt mat maar ook niet glanzend, gewoon er tussen in.
 

Het is best een heftige kleur voor de hele lichte huidjes, een prima herfst kleurtje dat wel! Het is een bruin/roze lipstick. Ik moest hier zelf wel gelijk aan de Kylie Jenner lips denken. Hoewel ik natuurlijk wel enige research heb gedaan naar deze lipstick in de kleur Twig, valt hij toch wel bij iedereen anders uit.
 
 

Ik vind het zelf prachtig staan. Normaal zeg ik dit niet snel, maar dit word, niet omdat het perse MAC is, mijn nieuwe favoriete lipstick. The perfect nude for me! Ik deed hem op en hij smeerde zo finn op mijn lippen dat ik ervan stond te kijken. Ik ging toevallig uiteten en hij heeft de avondmaal goed overleefd! Ik was alleen zelf zo onhandig om heel mijn lipstick uit de vegen over mijn wang, even vergeten dat ik lipstick op had.. Well, that only happens to me! Hij zit enorm fijn op de lippen dat je hem zelfs na een tijdje niet meer voelt zitten. 
 

Wat ben ik blij dat ik eindelijk eens een lipstick van MAC aan mijn stash toe kan voegen. En dat ik ook nog eens, op de gok, een perfect kleurtje heb kunnen scoren. Ik kocht deze lipstick met wat korting die helaas niet meer geldig is. Normaal gesproken betaal je €19,00. Je kunt MAC lipsticks kopen bij de Douglas, Douglas online & bij verschillende Bijenkorf filialen. 

Wat is jouw favoriete nude lipstick van MAC? Let me know!

Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 
 


22 opmerkingen:

 1. Wat leuk dat je een MAC lipstick hebt gekocht, de kleur staat je erg mooi! Ben benieuwd welke andere kleur je gekozen hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ben er ook ontzettend blij mee! Ik denk dat ik de andere aankomende week op de blog ga zetten! So stay tuned! =)

   Verwijderen
 2. Dit was mijn aller eerste MAC lipstick en ik gebruik hem nog steeds ontzettend graag. Hij staat je onwijs goed <3

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah wauwie! Het is ook een prachtige everyday kleur! Ben benieuwd wanneer ik er weer 1 ga bestellen! :3

   Verwijderen
 3. Dit is absoluut geen kleur voor mij, maar wow hij staat jou goed zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, wat staat de kleur je ontzettend mooi....amazing...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dit echt een hele mooie kleur, staat je echt goed!

  www.Melana.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat is het ook zeker! Vraag me af waarom ik me nooit eerder in MAC lipsticks heb verdiept!

   Verwijderen
 6. Hij staat je heel goed! Mooie aankoop :) had ik ook maar die actie gebruikt ghehe

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, zonder de actie had ik het misschien nog niet eens gelijk gedaan hoor! Ik moest gewoon even over de drempel heen en ik begrijp heel goed waarom ze €19,00 zijn!

   Verwijderen
 7. Hijs echt prachtig en staat je super! Deze staat ook nog op mijn wishlist

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is wel heel erg mooi hé - nu ga ik zo twijfelen tussen Twig en Brave haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zeg Twig, maar goed Brave moet ik nog maar even met mijn eigen ogen bekijken haha.. Ze lijken overigens best veel op elkaar. Ik weet zeker dat je er wel uitkomt! =)

   Verwijderen
 9. Hij staat je echt heel tof! Wauw deze kleur lijkt me heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje Daniëlle! Hij is ook heel erg mooi, haha ik blijf het zeggen! Ben blij met mijn eerste MAC lipstick! =)

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥