zaterdag 23 mei 2015

Review | Makeup Revolution - Redemption Palette Iconic 1

Makeup Revolution is één van mijn favoriete budget merk aan het worden. Ze hebben een hoop dupes, waaronder ook dit oogschaduw-palette dat een dupe zou moeten zijn voor de Urban Decay Naked 1. Ik ben enorm benieuwd! Kijk jij mee?


Palettes, ik ben er dol op en kan er niet genoeg hebben. Ik heb ze dan ook in allerlei maten, vormen en van verschillende merken. Ja echt! Het loopt eigenlijk wel een beetje uit de hand, aangezien ik ze niet allemaal er even snel bij pak. Maar elk palette heb ik met liefde gekocht en zullen ook zeker een keer van pas komen. Zo heb ik al 2 dupes van W7 die geïnspireerd zijn op de Urban Decay Naked 2 en 3 palettes. Toen ik eenmaal zag dat Makeup Revolution ook dupes had, besloot ik om het Redemption Palette Iconic 1 te bestellen, die weer geïnspireerd is op de Naked 1.


Er zitten 12 neutrale oogschaduw tinten in. Van mat tot shimmer. Ook zit er een dubbelzijdig spons applicator bij, die eigenlijk altijd in de prullenbak verdwijnen. Er zit helaas geen spiegeltje in de palette, wat ik eigenlijk ook helemaal niet zo erg vind. Maar ik kan best begrijpen dat het erg fijn is als je hem meeneemt op reis. 


Er zitten prachtige bruintinten in. Van lichte highlighter kleurtjes naar donker smokey kleuren. Er zitten hier 3 matte oogschaduws in en 9 shimmer kleurtjes. Je kunt hier gemakkelijk een simpele daglook mee maken maar ook een mooie smokey look voor in de avond of feestjes.


De swatches op mijn arm. Prachtige highlighter kleuren en de andere shimmery kleuren vind ik echt geweldig. De pigmentatie is erg goed, voor zo'n budget merk dan! Ik mis in dit palette alleen nog wel een donkerbruine matte oogschaduw. Ik vind het zelf onhandig swatchen met mijn vinger aangezien de pans erg smal zijn, toch is het nog aardig gelukt.


Het is een mooie budget pallete, zeker als je op zoek bent naar een dupe voor het UD Naked 1 palette. Want voor €4,99 is het zeker een koopje. Ik kocht mijn palette bij de webshop Beauty88.
Heb jij oogschaduw palettes van Makeup Revolution en wat is jouw favoriete dupe palette?
Let me know!
Liefs, Ashley.
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


3 opmerkingen:

  1. Wat is het een mooi palette zeg, hele goede pigmentatie en super mooie kleuren!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het ziet er echt heel erg mooi uit, zelf heb ik geen palette van TMR, wel een aantal lipsticks, en nagellakken en die zijn ook erg fijn in gebruik..een palette staat nog op mijn lijstje , maar alles op zijn tijd...

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥