dinsdag 19 mei 2015

Review | Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter Golden Lights

Ik ben in de greep van dit fantastische budget merk.. Makeup Revolution is al razend populair om haar goed gepigmenteerde producten, zo ook naar zeggen deze Vivid Baked Highlighter. Ik test hem uit en vertel of dit écht een must is of een totale misser.
 

 
Naast een aantal andere fantastische producten die ik laatst reviewde was ik enorm beniewd geworden naar de highlighters van Makeup Revolution. De keuze was moeilijk, aangezien dit merk meerdere highlighters heeft. Mijn ogen vielen op dit pracht pareltje.

 
Het patroontje alleen al.. I'm such a sucker for that! Er is keuze uit 3 Vivid Baked Highlighters:
Golden Lights
Peach Lights
Pink Lights.
 
Ik ben dol op highlighters, alhoewel je dat niet van mijn stash af kan zien. Ik was op zoek naar een mooie gouden highlighter en koos daarom ook voor Golden Lights.
 
 
De verpakking is simpel, zwart met een transparante deksel. In het doosje zit 7,5g product en deze is 12 maanden houdbaar. Er zit een mooie reliëf is gedrukt en zorgt voor een iets mooiere uitstraling. Op de achterkant kunt je alle info vinden over de ingrediënten.


Ik maakte 2 swatches en wauw! De 2e swatch heb ik een beetje uitgeblend om te laten zien hoe je hem op kunt bouwen, aangezien het een zeer gepigmenteerde highlighter is. Een perfecte gouden highlighter zou je zeggen en dat is het ook zeker. Erg mooi als je een beetje een kleurtje hebt tijdens de zomer.
 

De structuur van de poeder is compact, waardoor hij behoorlijk zuinig is in gebruik. Ja, ik kan zeggen dat dit zeker een must is! Een goed gepigmenteerde highlighter die ook nog eens erg budget is, want hij kost maar €3,79. Ik raad deze dus zeker aan!
 
Je kunt deze highlighter kopen bij de webshop Beauty88.nl
 
Wat is jouw favoriete highlighter?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 
 
 
 


3 opmerkingen:

 1. Deze zou ik ook wel willen hebben, ik vind hem zo onwijs mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze highlighter is echt prachtig, die zou ik ook wel willen hebben. Wat heb je een ontzettend leuke blog! Ik ga je gelijk even volgen op bloglovin! <3

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 3. deze highlighter is echt prachtig, die bestel ik echt de volgende keer ook mee....wat een toppertje!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥