vrijdag 1 mei 2015

Review | Rimmel Londen Rita Ora Nagellak

Er was weer eens een super leuke actie bij de Kruidvat, alle lakjes 1+1 gratis. Ik nam deze lente kleurtjes mee uit de Rita Ora lijn van Rimmel Londen.
 

Nadat ik deze lakjes zovaak voorbij had zien komen op Instagram, was ik erg nieuwsgierig geworden naar de lakjes uit de Rita Ora lijn. Er zitten 12 zomerse lakjes in de collectie. Ook wel bekend als de Colourfest collectie.
 
 
Ik koos voor de kleuren: 860 Bestival Blue en 878 Roll In The Grass. Een blauw-lavendel kleurtje en een mint groene nagellak. Ik koos juist voor deze kleuren aangezien ik deze nog niet echt in mijn nagellak stash heb, vaak ga ik voor een rozige kleur. De nagellak heeft een bredere kwast wat erg fijn en makkelijk is met aanbrengen.

 
860 Bestival Blue
Wauw, wat stond ik te kijken.. Ik had al hoge verwachtingen door de lekker makende foto's op Instagram, maar het klopt dus als een bus! De pigmentatie is echt super en ik hoefde letterlijk maar 1 coat aan te brengen. Het droogt ook nog eens super snel, wat ik nog een pluspunt vind!


878 Roll In The Grass
In eerste instantie dacht ik dat dit echt een mint kleurtje was, maar hij is iets blauwer vind ik zelf dan.. Deze had op sommige nagels nog wel een lichte 2e coat nodig, maar ook de pigmentatie van deze nagellak spat eraf. What a brightness!
 

 
De collectie heeft heerlijke zomerse kleurtjes. Ik zit nu toch wel te twijfelen om nog even terug te gaan naar de Kruidvat en van dit voordeel te genieten. Er zijn namelijk nog meer kleurtjes om uit te kiezen! De Rita Ora Colourfest collectie ligt inmiddels al even in de winkel en de nagellak kost €3,99 per stuk. Maar met de huidige Kruidvat actie haal je er 2 voor de prijs van 1!
 
Heb jij lakjes uit deze fantastische zomerse lijn?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.


7 opmerkingen:

 1. Ik vind deze lijn zo leuk! Echt hele mooie kleuren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben helemaal verslaafd aan deze lakjes! Ik heb er inmiddels al 4. Bestival Blue zit er inmiddels al 5 hele dagen op zonder chips of scheuren. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Roll in the grass, vind ik onwijs leuk om te zien, een kleurtje waar je gewoon een beetje vrolijk van word als je er naar kijkt

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er ook eentje! Ik vind de kleurtjes uit deze lijn erg mooi! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De gehele lijn vind ik mooi! Zitten echt leuke kleurtjes tussen en fijn dat het ook al zo snel dekt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb bestival blue en sweet retreat, deze lakjes zijn echt geliefd!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥