zondag 31 mei 2015

TBM | Looking Back At The Month May

Mijn laatste terug blik was weer 4 weken geleden, ik besloot toen, aangezien ik veel aan het werk was, om mijn Throw Back Weeks te veranderen in Throw Back Month. Vandaag laat ik dus zien wat ik de afgelopen maand heb gedaan. 
 
De afgelopen maand mei was voor mij weer enorm hectisch. Enorm veel gewerkt en als ik dan een dagje vrij was, was ik meer en deels bezig om mijn artikeltjes te schrijven. Niet echt heel erg boeiend om zoiets vast te leggen. Ik heb alsnog wel een paar leuke dingen gedaan en die laat ik vandaag aan jullie zien.


Mothersday! Mijn moeder en ik hebben een hechte band, we kunnen dan gelukkig vrijwel over alles praten. We hebben dan ook het één en ander meegemaakt. Niet dat alles altijd rozengeur en maneschijn was, maar ik weet dat ze er altijd voor mij is en dat is ook andersom.
 
 
Ik had mijn KIKO bestelling binnengekregen en was enorm benieuwd naar de blush. Is het geen pareltje?! En hij ruikt ook nog een heerlijk.

 
Zodra het zonnetje gaat schijnen, ga ik al watertanden als ik ijs zie. Dit heb ik eigenlijk meer met waterijsjes, omdat dat gewoon veel lekkerder is. Toch besloot ik om de nieuwe smaak van Ben & Jerry's mee te nemen. Helaas is dit meer een smaak die gepast is tijdens Sinterklaas of Kerst.


Guilty.. Jup, ik hou van Disney films! Eigenlijk vind ik vrijwel alles leuk, zolang het niet teveel drama of romantiek is. Ik was lekker vrij en ik besloot om voor de 2e keer Big Hero 6 te gaan kijken. Als je deze nog niet heb gezien, zeker even kijken als je ook van animatie films houdt! Ik ben ook enorm gek van horrors/thrillers maar dan moet ik ook wel in the mood zijn om zoiets te gaan kijken.
 

Lekker fietsen. Ik was klaar met werken en ik reed om mijn gemak naar huis toe. Het was ook nog eens heerlijk weer. Ook erg fijn dat het nog zo lang licht is.
 
 
Woeps, alweer een foto van mijn kat in TBW/TBM. Ja, sorry ik kan er niet om heen. Lana hoort bij mijn dagelijkse leven en daarom laat ik hem zien. Hij lag heerlijk in de tuin te slapen. Ik moet hem letterlijk 9 van de 10 keer altijd wakker maken, ik kan hem nooit eens laten liggen om zijn gemak. Maar ik zal vast niet de enige zijn die dit doet!
Ik had ooit al eens een Twitter account voor Beauty & Style aangemaakt, maar ik deed er niks meer mee. Ik besloot het toch weer eens te proberen en ik ben nog steeds actief bezig. Ik zou het leuk vinden als je me zou volgen, als je dat nog niet deed.
 

Man man.. Vaak trek ik deze lade uit mijn kast en ga ik lekker alles uit lopen zoeken of er nog iets leuks tussen zit wat ik die dag kan gaan gebruiken. Helaas gebruik ik deze lade vrijwel niet. Ik ga niet alles zomaar weg doen/weggeven, aangezien ik dit alles met mijn eigen verdiende centjes heb gekocht, vooral voor reviews. Misschien ooit een blogsale houden, wat denken jullie?
Ik zit nog steeds te wachten tot ik mijn kamer een beetje kan verbouwen, want ik denk namelijk als ik eenmaal de Alex 9 ladne kast heb en alles netjes heb geordend, ik veel meer van deze producten ga gebruiken.


My new shoes! Ik loop nooit op hakken, tenzij het een sleehak of een plateau zool heeft. Ik heb iets meer stabiliteit nodig als ik op hakken loop, ik wil namelijk niet mijn enkels breken. Ik kocht deze bij Elisestore.nl. Ik heb ze nu al een aantal keer gedragen en ze lopen heerlijk!

 
Ik was weer een dagje vrij en ik besloot om even de binnenstad in te gaan. Ik was namelijk op zoek naar een shirtje die ik de volgende dag naar een event aan kon trekken. Alsof ik nog niet genoeg kleding in mijn kast heb liggen. Ik kwam uiteindelijk met dit allemaal thuis.. OEPS! Ik was gelukkig wel geslaagd voor een shirtje en vestje, die ik overigens de volgende dag helemaal niet aantrok..


Ik had op donderdag 21 mei, met Melissa van Glam and Glitters afgesproken. We waren beide uitgenodigd voor fashionshow van Nesci, een kledingmerk dat is opgericht door 3 zussen. Ik was enorm benieuwd en het leek me leuk om Melissa weer eens te zien. Voordat ik naar Den Haag ging met het openbaar vervoer besloot ik om eerst nog even snel 2 broeken terug te brengen bij de Primark op Zuidplein, ik had namelijk nog maar 2 dagen de tijd.

 
Eenmaal op Den Haag Centraal, waar ik op Melissa stond te wachten. Ik had mijn nieuwe schoenen aan, gelijk even testen of ze dan echt zo comfi lopen..


My first time at Sumo. Ja echt! Ik heb vaker sushi gegeten, maar dat was eigenlijk alleen maar een restaurantje die gevestigd is in mijn woonplaats. Gelukkig waren heel veel dingen hetzelfde en had ik als ik er even niet uitkwam Melissa als begeleider op de kaart. We besloten om de laatste ronde en het ijsje over te slaan, aangezien we haast hadden om naar de fashionshow te gaan.


We waren al wat later, nadat we een halfuur in the middle of nowhere hebben gelopen.. We kregen bij binnenkomst een smoothie en kozen een mooi plekje uit waar we konden staan. Het werd al gauw wat drukker en kort daarna begon de show. 
 
 
De kleding zag er mooi en chique uit. We besloten om kort daarna weg te gaan. Melissa had er immers ook al een werkdag op zitten en ik moest op tijd zijn voor de laatste bus. We gingen samen nog met het openbaar vervoer terug naar huis, waar Melissa onderweg na een leuke gesprek over onze huisdiertjes en het laten zien van haar hondje Diesel, ook nog eens haar telefoon kwijt raakte. Gelukkig heeft ze hem gelijk terug kunnen krijgen, maar ik snapte haar paniek heel erg goed.
 
 
Het was een geslaagde avond met Melissa en het was erg leuk om haar weer eens te zien! We hadden elkaar namelijk na het Benefit event helemaal niet meer gezien. Zonde, want het is een hele lieve meid waar je ontzettend leuk mee kunt praten!

 
Eerder die week was er een spontane online kortings-code beschikbaar bij Douglas en ik besloot om mijn allereerste MAC lipsticks te bestellen. Toen ik 's avonds thuis kwam van het event zag ik een klein doosje van Douglas, ze waren binnen! Dit is Twig, waar ik onlangs een review over schreef.
 
 
Het was 2e Pinksterdag en ik ging samen met mijn moeder en haar vriend gezellig uiteten bij een tapas restaurant. Ik hou van tapas!
 
Ik heb voor de rest vrijwel alleen maar gewerkt en op vrije dagen artikeltjes geschreven. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en over 4 weken ben ik weer met een nieuwe Throw Back Month.
Ik ga hopelijk iets meer leuke dingen doen aankomende maand, zodat ik deze weer voor jullie vast kan leggen!
 
Liefs, Ashley.
 

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 


2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥