zondag 3 mei 2015

TBW | Rewind 2 Weeks #3

Het is weer tijd voor een nieuwe Throw Back Weeks. Ik laat zien wat ik de afgelopen 2 weken heb gedaan en ik moet ook iets mededelen..
 
 
Ik laat weer eens zien wat ik de afgelopen weken heb gedaan. Ook afgelopen weken heb ik het weer erg druk gehad en het lijkt eerlijk gezegd niet op te houden.. However, i'll keep continue doing what I love to do, dus elke vrije tijd die ik heb besteed ik vrijwel aan artikeltjes schrijven. Oke, enough said.. Tijd om jullie mijn afgelopen weken te laten zien, let's rewind 2 weeks!
 


 
De Spaanse weken begonnen weer bij de Lidl.. Oh, ik zit hier altijd met smart op te wachten om deze heerlijke Spaanse tortilla's te kopen! If you haven't tried, please do! Ik sla er altijd een paar tegelijk in, want het is nooit bekend wanneer de volgende Spaanse weken weer komen.


 
Mijn iPhone tript soms en ik kreeg dan ook regelmatig een melding dat mijn opslagruimte volzat. Tijd om foto's te verwijderen want eigenlijk doe ik dat zelden.. Ik kwam een oude print screen tegen van mijn eigen Instagram feed. Dit was van ongeveer een jaar geleden, leuk om te zien dat ik er een hoop volgers bij heb gekregen en dat waardeer ik enorm! ♥


Armcandy, ik draag het te weinig.. Maar het blijft altijd leuk! Deze kocht ik een tijd terug bij de Primark.
 


Ik besloot om samen met mijn moeder even gezellig naar de Primark te gaan want ik was op zoektocht naar een nieuwe broek voor mijn werk. Ik heb dan ook aardig wat ingeslagen maar niet perse kleding. Ik kocht 2 broeken, die ik helaas weer terug moet brengen want het model is niet helemaal mijn ding. Ik pas namelijk nooit iets voor ik het koop, het is altijd zo druk in de Primark.. Ik kocht wel een aantal andere dingentjes die je zometeen ziet!
 

 

Carpaccio, hmm! Het maken van de carpaccio alleen al vind ik erg leuk om te doen. Het kan een hele simpele maaltijd zijn met enorm veel smaken.
 

 
Ik had hem al een paar keer zien hangen in de Primark en besloot hem nu toch maar eens mee te nemen. Ik vind de popcorn bag pyjama zo leuk en het brengt me dan enorm in de mood om lekker onderuit naar een serie of film te gaan kijken! Ik kocht deze pyjama voor €7,-.
 

Het was Koningsdag en ik moest 's ochtends een paar uurtjes werken. Toen ik 's middags klaar was kreeg ik het in mijn bol, want ik besloot om eindelijk eens mijn kamer te verven.. Natuurlijk niet heel mijn kamer.. Het was gelukkig maar 1 wandje maar de verf stond al 3 maanden te verstoffen en het was nu toch echt eens tijd om mijn kamer op te frissen..
 

 
Ofcourse een before shot.. Hoewel ik hier nog wel tevreden mee was en het volwassen oogde, ik werd enorm somber van de donkere muur. Een likje verf over het borac behang. Andddd.....


Voilà! Ik heb het hoofdboord verwijderd van mijn bed zodat ik meer ruimte kreeg in mijn kamer. Door de lichte muur oogt mijn kamer een stuk groter! Mijn nieuwe dekbed, pastel kleurige ananasjes! Ik kocht dit dekbed ook bij de Primark voor maar €16,00 wat in mijn ogen echt niet duur is voor een dekbed. Ook kocht ik de sprei die ik al eens eerder wou kopen maar vond hem toen de tijd te duur, hij was nu afgeprijsd van €25,- naar €9,-! Door dit dekbed heb ik enorm veel zin in de zomer! Ik had de vlinders al op mijn kamer maar besloot ze boven mijn bed te hangen. Ook de tasjes van de cosmetica merken aan mijn muur vond ik een erg leuk idee! Er komen nog meer veranderingen en ik kan niet wachten tot het af is! Want het ziet er in mijn ogen nog niet helemaal compleet uit en oogt het als mijn kamer toen ik 16 jaar jong was. Maybe door het ananas dekbed, dus hier ga ik een beetje mee experimenteren.
 

 

I love you! Soms komt mijn kat op mijn bed liggen aan het voeteneind, maar door mijn witte dekbed vond ik ditzelf niet zo'n verstandig idee. Ik vond het best zielig en hij was dan ook behoorlijk chagerijnig toen ik hem niet naar binnen liet. Ik besloot nog een extra dekentje voor hem neer te leggen zodat hij toch een beetje bij me kon zijn, wat hebben die beestjes toch een karakter zeg!
 

 
Ik had weer eens een bestelling gedaan bij KIKO. Een paar weken terug bestelde ik al iets maar ik was zo enorm benieuwd geworden naar andere producten van dit merk dat ik al snel weer op de site zat, rond te neuzen naar nieuwe collectie's. En die was er! Ook bestelde ik nog een paar andere dingentjes. Hier zullen jullie binnenkort meer over zien.Ik fiets elke keer, als ik naar mijn werk ga, langs deze boom.. Ik hou van dit soort bomen en vind het dan ook jammer dat deze maar een korte tijd in bloei staan. I enjoy the spring!
 
Mijn afgelopen weken waren niet heel boeiend, helaas. Ik kon ook niet veel leuke dingen doen, aangezien ik nu afgelopen 2 weken, 6 dagen per week heb gewerkt. Ik vind dit dan ook niet zo heel leuk als ik in dit artikel niet genoeg foto's kan laten zien van wat ik heb gedaan, want ik werk dan van 9 tot 5/6 uur. Soms zijn het ook wel eens langere dagen, maar de centjes moeten ook binnen komen.
Daarom heb ik besloten, om met Throw Back Weeks te stoppen.. But! Ja, er komt een maar.. Natuurlijk wil ik niet helemaal stoppen met dit soort artikels want ik vind het best een leuk idee om mijn leven zo vast te leggen, alleen doordat mijn werk soms onvoorspelbaar kan zijn kan ik mijn week ook niet echt in plannen. Door die reden en om jullie genoeg beeldmateriaal te kunnen bieden, kies ik ervoor om Throw Back Weeks in een nieuw jasje te steken. Namelijk Throw Back Month!
Dit houdt in dat elke maand een artikel zoals dit online komt op een zondag, dus eigenlijk over 4 weken weer. Ik hoop dat jullie dit niet heel erg vinden en juist uitkijken naar meer beeldmateriaal of leukere dingen die ik, als ik de tijd heb, kan gaan doen en vast kan leggen.
 
Bedankt voor het lezen en enjoy your sunday loves!
 
Liefs, Ashley.

4 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥