dinsdag 2 juni 2015

Favorieten | (Her)ontdekt En Prachige Combo's In Mei

Het is weer tijd voor een aantal nieuwe favorieten van de maand mei. Ik heb er niet zo heel veel, maar toch wil ik ze graag met jullie delen. Want er zitten echt gouden duo's bij!
Benieuwd naar mijn favorieten?
 

Wat gaat de tijd toch snel he, maar dan ook echt.. Nog even en dan is het alweer kerst. Nee oke, dat is wel een beetje overdreven but you get my point! Ook deze maand heb ik een aantal nieuwe producten als favorieten maar ik heb er ook weer een aantal herontdekt. Sommige zitten in mijn dagelijkse make-up routine maar ik vind dat ze erg onderschat worden en daarom zet ik ze in het zonnetje!
 
 
Deze bestelde ik ongeveer 2 weken geleden en ik heb ze non-stop gebruikt. Ik heb het over de L.A. Girl Pro Conceal. Ik schreef hier laatst ook een review over en ik ben er zeer over te spreken! Ik gebruik ze dan ook graag samen, het perfecte duo.


Nog een perfect duo. Ik gebruik al een lange tijd de Sleek Bronze Block in de kleur Light maar ik voegde laatst toen Catrice met een nieuwe Limited Edition collectie uitkwam een nieuwe bronzer toe in mijn make-up routine. Ook deze heb ik non-stop gebruikt, heaven! Ik gebruik de Catrice bronzer vooral om te shapen en de Sleek Bronze Block to warm up my face. Echte aanraders! Ook schreef ik laatst een review over de Catrice bronzer, als je er benieuwd naar bent. Hij ligt nog even in de winkels!
 
 
Another perfect duo! Ik gebruik deze wenkbrauw producten, beide van Catrice, al ongeveer 3 jaar elke dag. Ik schreef er alleen nooit iets over. Zonde, want het zijn echt top producten en dat voor een budget prijsje. Ik gebruik het donkerste wenkbrauwpotlood van Catrice, die ik letterlijk al een stuk of 25x opnieuw heb aangeschaft. Het Catrice Eye Brow Set kitje heeft overigens nog steeds géén pan geraakt. Erg budget dus.

 
Een prachtige zomers/nude lakje van Essie. Volgens mij kocht ik hem zelfs nog met wat korting, maar ik kan me best vergissen. Dit is de kleur Eternal Optimist.

 
Sex and the City parfum, deze ontdekte ik een paar jaar geleden. Ik was er helemaal fan van en droeg de parfum zowat elke dag. Het afgelopen jaar stond hij vooral een beetje te verstoffen en ik besloot hem een tijdje terug weer eens te gebruiken. Hoewel de geur best lekker is, ben ik hem een beetje zat. Dat had ik vroeger ook met het geurtje van Bruno Banani, te veel gedragen denk ik?


Als laatste favoriet een lipstick van KIKO. Deze bestelde ik laatst samen met nog wat andere producten. Ook hier schreef ik een review over als je er benieuwd naar bent. Het is de kleur 610 Rosy Brown uit de Velvet Mat Lipstick lijn. Het is echt een jaren 90' kleurtje.
 

Dit waren mijn favorieten van de maand mei. Het waren er niet zoveel deze maand, maar ik probeer toch steeds een beetje af te wisselen zodat ik niet steeds dezelfde favorieten heb.
 
Wat waren jouw favorieten van de maand mei?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


2 opmerkingen:

  1. Ik kan wel begrijpen dat het je favorieten zijn, ze zien er allemaal goed uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wil die concealers echt graag proberen! Xx

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥