zaterdag 20 juni 2015

Review | I Heart Makeup Wonder Palette • Naked Chocolate

Is it chocolate? No, it isn't! Vandaag review ik 'alweer' een palette van het zustermerk van Makeup Revolution, I Heart Makeup. Dit geweldige budget merk maakt prachtige palettes en vandaag deel ik er weer één met jullie! Ben jij benieuwd?
 
 
I love chocolate! Maar helaas is dit geen echte chocolade.. Dit is een oogschaduw palette van I Heart Makeup genaamd, Naked Chocolate. Deze chocolade repen zijn erg populair onder de beauty lovers en ik was benieuwd waarom. Tijd om te testen.


De palette is creme-kleurig en is van hard plastic. Er zit een 3D patroon van een smeltende chocolade-reep op, wat het ook nog eens leuk maakt om naar te kijken. Ietswat goedkoop, maar het idee erachter snap ik wel. De chocolade palettes zijn geïnspireerd op de beroemde Chocolate Bar, alhoewel I Heart Makeup meerdere varianten heeft. Dit palette zou naar zeggen, overeenkomen met de kleuren oogschaduws uit de Unzipped palette van Lorac Pro.
 

Nice, alle oogschaduws hebben een naam. Dat geeft gewoon net even iets extra's! Ook zit er een giant spiegel in en een dubbelzijdig sponsapllicator. Er zitten 16 oogschaduws in de palette, waarvan 6 matte oogschaduws en de rest heeft een satijn of shimmery finish.
 
 
Een overview van alle kleuren uit de oogschaduw palette.
Tijd om de oogschaduws te gaan swatchen.


Bovenste rij: Smoothy, Divine, Mocha Lover, Dipped en Choc-Fest.
 
 
 

Middelste rij: Adorable, Buttons, Frosted Choc, Delight, Sweet Shop en Sugar.
 
 

Onderste rij: Double Dip, Tob-le-rone, White, Milky en Way.
 
 
Mijn favoriete kleuren uit de Naked Chocolate palette zijn: Smoothy, Mocha Lover, Choc-Fest, Adorable, Sugar, Tob-le-rone en Way.

 
Zoals je kan zien zijn de swatches prachtig, goed gepigmenteerd en ze smeren als boter. Ookal heb ik enorm veel neutrale oogschaduw palettes, ik kan toch zeggen dat ik zoiets nog niet in mijn stash heb zitten. Ik raad de palette zeker aan als jij nog op zoek bent naar een mooie neutrale budget oogschaduw palette! Ik kocht de palette bij Beauty88.nl en deze kost momenteel €9,50.

Heb jij één van de Chocolate palettes van I Heart Makeup?
Willen jullie in de toekomst wanneer ik oogschaduw palettes review, ook looks ermee zien?
Let me know!

Liefs, Ashley.

 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


8 opmerkingen:

 1. Ik heb zelf de donkere versie hiervan en daar ben ik super blij mee, hele mooie paletten!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja ik zat te twijfelen, maar misschien komt Death by Chocolate er ook nog wel haha! Ze zijn heel fijn in gebruik!

   Verwijderen
 2. Ik zou dit palette heel graag willen hebben. Al krijg ik al trek als ik er alleen maar naar kijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. de verpakking van het palette ziet er echt heel goed uit, leuk! Zelf heb ik niet echt heel veel met deze tinten, maar dat is echt een kwestie van smaak want ook de pigmentatie ziet er heel goed uit bij dit palette....

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooi palette zeg! Ik ben erg benieuwd naar looks hiermee.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aaaah wat een mooi palette en die verpakking wauw!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Vind het echt een prachtig palette, en die verpakking ziet eruit om op te eten haha

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥