vrijdag 12 juni 2015

Review | I ❤️ MAKEUP • I ❤️ Obsession Pure Cult Palette

Vandaag weer een oogschaduw palette. Dit keer van het merk I ❤️ MAKEUP, het zusje van Makeup Revolution. Als jij wel eens een review leest op mijn blog, heb je al een aantal producten van dit merk voorbij zien komen. Ben jij benieuwd naar dit budget oogschaduw palette?
 

Makeup Revolution is 1 van mijn favoriete budget merken. Ik had zelf al een aantal producten van jongere zusje van dit merk, I ❤️ MAKEUP. Toch was ik wel erg benieuwd geworden naar de oogschaduwpalettes hiervan. Dit palette, Pure Cult, is geïnspireerd op de Naked 3 van Urban Decay, maar dan in een kleinere versie.

 
De verpakking zelf is glanzend zwart met een doorzichtige deksel. De ingrediënten staan netjes weergeven op de achterkant. Ook staat de inhoud en de houdbaarheidsdatum erop.


Er zit een mooie variatie van kleuren en finishes in. Van een matte highlighter tot een shimmery donkerpaarse kleur. Ook zit er een dubbelzijdig sponsapplicator in. Er zit geen spiegel in de palette.
 


De eerste swatches zijn de wat lichtere tinten. And me likie a lot! Vooral de laatste 3 swatches. Een matte highlighter komt altijd van pas. De 2e tint, is pure glitter. Ik weet zelf dat ik deze niet ga gebruiken.
 
 

Dit zijn de wat donkere tinten. De oogschaduws smeren als boter, blenden makkelijk en hebben weinig fall out. Dit geldt ook voor de lichtere tinten. De donkerpaarse tint ziet er in de pan shimmery uit, maar wanneer je hem swatcht dan word het meer een matte oogschaduw.


Ik ben zo ontzettend blij met dit budget palette! Maar hoe budget is hij nou? Hij kost maar €4,99 en ik kocht hem bij Beauty88.nl. Dat is serieus waar, geen geld! De oogschaduws zijn top, zacht en goed gepigmenteerd. Zeker een aanrader als je ook van paarse tinten houdt.
 
Wat is jouw favoriete oogschaduw palette?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 4 opmerkingen:

 1. Jeetje mina wat een swatches! Ziet er echt heel goed uit! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow dit had ik niet verwacht! Wat een prachtige kwaliteit.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik dus ook niet voor €4,99! Zeker een aanrader hoor!

   Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥