maandag 29 juni 2015

Review | Lady Speed Stick Deodorant

Een gehypte deodorant die lang geleden nog moeilijk te bestellen was in Nederland, maar die dagen zijn voorbij. Ik test vandaag 2 varianten van de populaire Lady Speed Stick, laat weten of deze hun credits verdienen en waar je ze kunt kopen! Ben jij benieuwd of deze paarse stick jou kan helpen bij warme dagen?
 


Deodorant, 1 van de belangrijkste dingen uit mijn dagelijkse routine. Punten waar ik vooral op let bij een deodorant: de geur, of er geen witte waas achter blijft en of hij zweet-geurtjes tegen gaat. Sinds een lange tijd is dan eindelijk de Lady Speed Stick te bestellen in Nederland. Ik was toch erg benieuwd of deze deodorant dan écht de 'big deal' was. Ik bestelde 2 varianten, de normale stick in de geur Shower Fresh en een gel stick met de Aloë Vera.
 

Like every other deo, alle info en ingrediënten staat op de achterkant vermeld. Normaal gesproken ben ik erg kieskeurig wat betreft deo's. Ik verkies dan ook vaak sprays boven de sticks. Maar naar zeggen, zou je na dit paarse stickie niet anders meer willen.. Let's check it out!

 
De gel deodorant is gesealt, deze kun je eraf halen maar er daarna niet meer op doen. De andere stick in vaste vorm heeft een andere 'beschermkapje', deze zou je eventueel na elk gebruik er weer op kunnen doen.

 
De Shower Fresh Invisible Dry variant heeft een heerlijke geur. Inderdaad alsof je net onder de douche vandaan komt. Door het draai-sytsteem kun je de stick uit de verpakking draaien. And believe me, je krijgt wel waar voor je geld qua hoeveelheid van het product.


De Aloë Gel werkt hetzelfde, alleen in plaats van dat er een stick uitkomt krijg je uit de kleine gaatjes een gel-substantie. De geur van deze deo had in eerste instantie een minder prettige geur. Het leek namelijk meer op een haarproduct, alsof je nog in de haarlak-nevel loopt die je net flink in je haar heb gespoten.
 
 
De vaste stick vorm in transparant en geeft niet af. Hij trekt onmiddellijk in de huid en je ruikt inderdaad heel de dag heerlijk. Misschien iets aan de droge kant maar verder doet hij prima z'n werk. De gel-variant daar in tegen, smeert een stuk fijner en is lekker verkoelend maar nog steeds is de geur niet mijn ding. Je blijft overigens de gehele dag heerlijk ruiken en hij houdt zweet-geurtjes echt tegen. Ik werk zelf namelijk in de horeca en sta voornamelijk in de keuken. Ik krijg vaak te maken met spontane drukte, warme ovens en stoom boven de gasfornuizen. Op zulke dagen kan ik niet voorkomen dat ik wat meer zweet maar vind het dan wel enorm belangrijk dat je het niet ruikt. But thanks to this lifesaver hoef ik mij daar geen zorgen meer over te maken!


 I say YES to the Lady Speed Sticks! Dat ik dit product niet eerder heb aangeschaft?! Ik bestelde deze Lady Speed Sticks bij de webshop ExclusiveScents, die nog meer varianten verkopen.
De Lady Speeds Sticks zijn daar namelijk al verkrijgbaar vanaf €4,99 en de verzending is gratis vanaf €30,-! Zeker een aanrader als jij wat deo's in wilt slaan!

Was jij al bekend met de Lady Speed Sticks? Zo ja, wat is jouw favoriete geur/variant?
Let me know!

Liefs, Ashley.

 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


7 opmerkingen:

 1. Ik heb er al meerdere artikelen over gelezen en het blijft een fijne deodorant!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou van de lady speed stick. Ik vind persoonlijk wel de stick fijner dan de gel variant :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik ben enorm blij dat ik hem dan eindelijk heb aangeschaft! Ik was benieuwd naar beide, maar ook mijn voorkeur gaat uit naar de normale stick! =)

   Verwijderen
 3. Heb er al vaak over gelezen en het wordt eens tijd om dit te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heb er al vaak over gelezen en het wordt eens tijd om dit te kopen!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥