maandag 8 juni 2015

Review | MAC Lipstick • Creme In Your Coffee

Laatst kocht ik mijn eerste MAC lipsticks, ik bestelde er 2 online op de gok. Vandaag laat ik mijn 2e lipstick zien, Creme in Your Coffee. Benieuwd of dit een must is?
 
 

Laatst bestelde ik mijn eerste MAC lipsticks. Ik was over the moon toen ik gebruik kon maken van een leuke korting op Douglas.nl. Ik kon natuurlijk niet langer wachten en bestelde er gelijk 2. Toen ze eenmaal binnen kwamen, bleek dat ze enorm op elkaar leken. Ik koos voor Twig, waar ik eerder een review over schreef en voor Creme In Your Coffee.

 
Een prachtige kogelvormige huls die in een zwart kartonnen doosje komt.
Laatst las ik ook een toegewijd artikeltje over alles wat je moet weten van MAC bij de zusters van Happilyeverafterx.nl.
Klik hier, zeker de moeite waard om het even te lezen!
 

Here it is! Creme In Your Coffee is een Cremesheen lipstick. Zoals vele van jullie weten heeft MAC meerdere finishes wat betreft lipsticks. Ik zelf moet hier nog erg aan wennen, maar Satin bevalt me goed en Cremesheen is minder dekkend maar heeft wel een romige finish.
 

Nee, het is geen felkleurige lipstick speciaal voor de zomer maar wel een prachtige nude tint voor everyday. In vergelijking met Twig, is deze een stuk bruiner en minder roze. Ook weer een Kylie Jenner tint, niet dat zij deze kleur heeft uitgevonden. Maar een echte 90's kleurtje.
 
 
 
Ook dit is een prachtige everyday kleurtje, alhoewel ik beter 1 van de 2 had kunnen kiezen. Kleurverschil is er 'bijna' niet. De finish is gelukkig wel anders en hij valt iets anders op de lippen uit.


Ik ben erg blij met deze lipstick, alhoewel ik 1 van de 2 beter had kunnen laten liggen. Kleurverschil is er bijna niet. Het nadeel van de eerste keer MAC lipsticks online shoppen. Maar ik vind dit zeker wel een must voor in je lipstick collectie. Toch wil ik voor mijn volgende MAC lipstick op een andere tour gaan. Welke dit word, is voor mij zelf ook nog een verassing.
Je kunt MAC Lipsticks kopen voor €19,00 bij MAC counters in sommige Douglas filialen of Bijenkorf en online op Douglas.nl.
 
Wat is jouw favoriete MAC lipstick? En welke raad jij mij aan?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?4 opmerkingen:

 1. Oh my goddd deze is Pretty <3 kende ik helemaal niet maar wow! I like! Zelfs de naam al haha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jammer dat het kleurverschil amper te zien is! Maar mooi is deze kleur wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind hem leuk! Jammer dat er heel veel van deze kleuren bestaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk, ik heb nog nooit van deze kleur gehoord of iets gelezen....maar net als de andere staat deze ook prima bij je...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥