donderdag 4 juni 2015

Review | Makeup Revolution Blush Palette • Sugar and Spice

Yes, vandaag begin ik weer met another Makeup Revolution product.. Maar niet zomaar eentje, dit is namelijk een blush palette. Hoe handig voor op reis of gewoon lekker tussen je stash. Ik begin van dit merk te houden! Ik review vandaag de Sugar and Spice Blush Palette. Kijk jij mee?
 

Naast alle andere fantastische palettes waar Makeup Revolution mee is uitgekomen, was ik ook ontzettend benieuwd geworden naar de blush palettes. Ik koop niet snel een blush, maar voor een budget prijsje heb je er bij Makeup Revolution zelfs 8 stuks voor.
 

De verpakking is simpel, glanzend zwart. Helaas kun je vanaf de buitenkant niet zien wat er in de palette zit qua kleurtjes. Het zouden hoog gepigmenteerde blushes moeten zijn.

 
De palette zelf is niet extreem groot, hij is zelfs kleiner dan ik eigenlijk had verwacht.


Dit zijn de kleuren. Wauw, me already like! Er zitten 6 matte blushes in, een shimmery highlighter en een shimmery blush. Een mooie variatie aan kleuren. Van neutrale everyday kleurtjes naar felroze maar ook een oud roze kleur kun je hierin vinden.
 

De blushes. Ik merkte meteen dat mijn oog viel op de eerste blush en de eerste in de tweede rij. Kleuren die ik zelf ook wat vaker draag. De blushes hebben helaas geen namen.


Swatches op mijn arm van de bovenste rij. Zeer gepigmenteerde blushes! De highlighter zelf vind ik zelf niet zo heel erg mooi, maar de blushes daar in tegen, wauw!
 

O my.. Ik dacht dat de bovenste rij gepigmenteerd was maar de onderste rij heeft duidelijk nog meer pigment! Erg mooie kleuren en de shimmery blush vind ik dan wel weer erg mooi.
 

 Een erg mooi blush palette en ik snap waarom de Sugar and Spice palette dan ook zo populair is. Het heeft een mooie variatie aan blushes en er zit zelfs nog een highlighter bij. De blushes smeren fijn en ,zijn zeer gepigmenteerd. Ik kocht deze palette bij Beauty88.nl voor €7,99.
Er zijn zelfs meerdere varianten waar ik ook erg benieuwd naar ben.

Heb jij al een blush palette?
Let me know!

Liefs, Ashley.

 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 


4 opmerkingen:

 1. Deze wil ik ook echt gaan aanschaffen, hij lijkt me zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie prachtig palette! Deze wil ik hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. het palette is echt heel erg mooi...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een mooie kleuren! Deze skip ik wel denk ik, te fel voor mij! X

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥