zaterdag 27 juni 2015

Review | Makeup Revolution Iconic Pro Lipsticks

Makeup Revolution is laatst weer uitgekomen met een nieuwe lijn lipsticks, de Iconic Pro collectie. Ik was natuurlijk enorm benieuwd of dit musthaves zijn. Ik test 2 kleuren uit deze collectie en neem ze eens onder de loep. Ben jij benieuwd?
 
 
Makeup Revolution is nou al een tijd erg populair in Nederland en is zowat onmisbaar geworden in iedere beautylover stash. Ze brengen regelmatig nieuwe producten op de markt, zo ook deze Iconic Pro Lipsticks. Deze nieuwe lipstick collectie bestaat uit geweldige tinten met een intensieve dekking, die comfortabel aanvoelt op de lippen. Deze collectie bevat zowel creamy als matte kleuren.


De hulzen van de Iconic Pro lipsticks hebben iets weg qua vorm van de MAC lipsticks, daar is ook wel alles mee gezegt. De verpakking voelt wat goedkoop aan, maar goed, ik verwacht verder ook niet extreem veel van dit budget merk. Het gaat natuurlijk vooral om de inhoud.


Ik koos voor de kleuren Looking Ahead en We Were Lovers. Aan de onderkant van de lipsticks kun je precies zien wat voor kleur je hebt, wel een leuke detail en enorm handig.


Wat ik al zei, de verpakking voelt goedkoop aan maar dat neemt niet weg dat het alsnog pareltjes zijn om naar te kijken. De binnenkant van de huls is mooi rose-gold van kleur. De rose-gold trend is al een tijdje aan de gang en ik heb nu pas mijn weg in deze trend gevonden.


Beide lipsticks hebben een creamy finish. Looking Ahead is een rood-bruine kleur, een kleur die ik de laatste tijd erg leuk vind. We Were Lovers is dan ook echt wel het tegenovergestelde, een fel roze-framboos kleurtje. Perfect for summer!
 

Looking Ahead.
Een perfect everyday nude kleurtje voor mij. Hij heeft zelfs iets weg van beide lipsticks die ik laatst kocht van MAC, Twig en Creme In Your Coffee. De lipstick smeert fijn op de lippen, maar om een mooie dekking te krijgen was toch wel wat meerdere laagjes nodig.
 

We Were Lovers.
Een lekker fel zomers kleurtje. Deze was in vergelijking met Looking Ahead en stuk gepigmenteerder. Ook deze lipstick smeert erg fijn op de lippen.
 

De Iconic Pro Lipsticks zijn erg fijn in gebruik en ook nog eens lekker budget. De lipsticks kosten per stuk €3,99 en ik kocht deze bij Beauty88.nl. Er zijn ongeveer 20 tinten in deze collectie, dus keuze zat.
 
Heb jij deze nieuwe lipsticks al eens uitgeprobeerd?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


7 opmerkingen:

 1. Ik kende deze nog niet maar wat mooi. Vooral de felroze spreekt mij aan! Lekker zomers :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow die zien er goed uit zeg! Ik vind vooral de huls met rosé goud prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze er erg goed uit zien! Ik vind het ook zo'n leuk merk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren! Ze lijken inderdaad wel een beetje op die van MAC! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze nog niet geprobeerd, maar We were lovers vind ik wel heel leuk voor mijzelf

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥