woensdag 24 juni 2015

Review | Makeup Revolution Radiant Light Exhale

Highlighter, een product waar ik 5 jaar geleden nog erg onbekend mee was. Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer highlighters aan het verzamelen ben en was daarom ook zo ontzettend benieuwd naar de Radiant Light Exhale van Makeup Revolution. Kijk jij mee?
 

Highlighters, iets wat eigenlijk niet meer kan ontbreken in jouw make-up stash. De laatste jaren is dit steeds populairder geworden, misschien ook wel omdat ik mezelf er ook iets meer in verdiep. Mijn all-time favorite highlighter is toch wel Soft & Gentle van MAC. Kijken of deze budget highlighter eraan kan tippen. Mijn excuses voor de zoveelste Makeup Revolution Review, ik heb nou eenmaal een voorraad liggen met 'nog te reviewen'.
 

Een roze-gouden verpakking, helaas is het alleen het kartonnen doosje. Wat zou het fantastisch zijn geweest als het doosje zelf in deze kleur was. Máár we moeten het doen met een glanzend harde plastic verpakking, die overigens stevig aanvoelt.
 

Op de achterkant staan alle ingrediënten vermeld. En er zit maar liefst 12g in dit doosje.


Een roze-gouden-champagne kleurige highlighter. Kleuren omschrijven is nog niet echt mijn ding, maar ik doe mijn best! Er zit een patroontje in verwerkt.
 

De highlighter swatcht wat poederig en eerlijk gezegt ziet het er niet meer hetzelfde uit zoals in de pan. Er blijft een licht subtiele glans over en hij oogt wat meer roze-parelmoer.


Hij is mooi, oké en kan ermee door. Maar of dit een highlighter is die ik non-stop zal gaan dragen, nee dat denk ik niet. Hoewel het een mooie subtiele highlighter is, zal Soft & Gentle toch mijn favoriet blijven.
 

Begin je net met make-up en wil je graag eens een highlighter uit proberen dan raad ik je aan om even te kijken naar de Makeup Revolution highlighters. Deze highlighter is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: Breathe, Exhale en Glow. Je kunt deze ook in 1 palette kopen.
De losse highlighter kost €5,99 en de palette kost €9,99, deze kun je bij Beauty88.nl kopen.
 
Heb jij een favoriete budget highlighter?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?5 opmerkingen:

  1. Wauw, deze wil ik echt hebben, heel mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De highlighterziet er heel mooi uit, zelf gebruik ik er momenteel vaak eentje van Catrice,maar ik moet zeggen op warme dagen draag ik maar minimale make up, dus ook haast geen highlighter!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥