dinsdag 16 juni 2015

Review | The Master Parfumer • Absolute Iris N°39

Ik ben zelf nog niet heel erg bekend met de geuren van The Master Parfumer, die exclusief verkocht bij de Kruidvat. Na een overlading aan updates van dit merk en de 4 nieuwe geuren, besloot ik om de Absolute Iris N°39 mee naar huis te nemen.
 

The Master Parfumer, was voor mij tot kort geleden nog erg onbekend. Dit merk dat exclusief word verkocht bij de Kruidvat heeft een heleboel verschillende lijnen. Als het goed is heeft The Master Parfumer 17 verschillende lijnen, bestaande uit: Black Vanilla, White Lily, Amber, Orange Blossom, Black Wood, Blue Spice, Cherry Bloom, Marine Aqua, Rose, Violet Orchid, Black Musk, Grey Fougere en White Cedar. Daar zijn kort geleden nog de geuren: Absolute Iris, Jasmin Blush, White Leather en Azur Fresh aan toegevoegd. 
 

Ik koos voor de geur Absolute Iris N°39. Nadat ik had gelezen dat dit een dupe zou zijn voor La Vie Est Belle van Lancôme, moest deze budget geur mee naar huis.
 

De flacon is simpel, ietswat saai misschien. Maar alsnog vind ik het niet lelijk. Het flesje is bedrukt aan de achter met de letters TMP, oftewel The Master Parfumer. Dus heeft dit merk er toch wel wat tijd in gestoken, om een redelijke flacon neer te zetten. De geur is een mix van: iris, patchouli en muskus en ruikt erg bloemig.


Ik weet precies hoe de parfum La Vie Est Belle ruikt, ookal heb ik dit pareltje niet zelf in mijn collectie. Het is 'het' favoriete luchtje van mijn moeder en ik pak hem stiekem soms ook wel eens. In eerste instantie vond ik N°39, niet gelijk naar La Vie Est Belle ruiken. Maar na een paar keer sprayen en de parfum wat tijd te hebben gegeven, lijkt het toch net of je het duurder en luxere parfum opspuit.
 

Als je voor een heerlijk luxe ruikend geurtje wil gaan maar er niet zoveel geld aan uit wilt geven, raad ik je zeker aan om eens te gaan kijken naar de lijnen van The Master Parfumer. De flacon bevat 50ml en kost maar €7,99. Ik vind dat echt geen geld, voor een heerlijke dupe. Ook is er nog een tasverstuiver van 15ml voor €3,49. De tasverstuiver nam ik ook mee en ik kan jullie alvast verklappen dat dit 1 van de producten is die in mijn nieuwe winactie zit, die binnenkort online komt!
So stay tuned for that! Ik ben ook erg benieuwd geworden naar de andere geuren en ga zeker binnenkort nog eens een bezoekje brengen aan de Kruidvat.
 
Heb jij al een parfum van The Master Parfumer en welke raad jij aan?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


3 opmerkingen:

  1. Ik heb deze in de kleine versie en ik vind het een heerlijke geur!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ah ik ga 'm ook aanschaffen, ben gelijk benieuwd!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥