zaterdag 6 juni 2015

Review | Maybelline The Nudes Palette

Ik zag hem al heel vaak voorbij komen bij Amerikaanse blogs en YouTube-kanalen, maar nu is hij sinds een korte tijd ook eindelijk  in Nederland verkrijgbaar. Ik review vandaag de Maybelline The Nudes Palette. Benieuwd?
 


Nadat ik hem al heel vaak voorbij had zien komen, werd ik steeds nieuwsgieriger naar dit oogschaduw palette van Maybelline. Puur omdat er naar mijn idee nog nooit een groot palette door Maybelline is uitgebracht, maar nu dus wel vanwege Maybelline's 100-jarig bestaan.


Hoewel ik al tig palettes heb met natuurlijke oogschaduw tinten, kon deze niet ontbreken in mijn stash. Ik had er al veel goeds over gelezen en gehoord. Ik was dan ook ontzettend blij dat ik hem dan eindelijk in de schappen zag liggen. De palette is van normale grote en is glanzend zwart.
 

Op de achterkant vind je meer info over het palette en het idee erachter. Ik merkte al op dat de kleuren niet van licht naar donker gaan, maar gewoon random door elkaar zitten. Met de reden dat je de oogschaduw palette handig door het als duo's, trio's en als quads kan gebruiken. Je zou hiermee 13 verschillende ooglooks mee kunnen maken.

 
De palette zelf heeft vooral koele tinten, er zitten matte maar ook een aantal shimmery oogschaduws in. Er zit helaas geen spiegel in de palette en het heeft een kleine dubbelzijdig sponsapplicator.

 
 
De bovenste rij uit de palette. Ik vind de pigmentatie er prima uitzien. Deze rij heeft 2 shimmery en 4 matte oogschaduws. Zelfs de wat lichtere kleuren hebben een mooie pigmentatie.
De onderste rij. YES! Ook de donkerdere tinten hebben prima pigmentatie. Deze rij heeft 3 shimmery en 3 matte oogschaduws. De zwarte oogschaduw had nog iets zwarter gekund vind ik zelf.


Het is een erg mooi palette van Maybelline en ik ben ook erg blij dat ik The Nudes aan mijn stash toe kan voegen. Wat dat betreft ben ik best wel een collector als het aankomt op oogschaduw palettes.
Natuurlijk zijn er heel veel natuurlijke oogschaduws palettes op de markt, dus of dit nou echt een musthave is voor in je collectie? Ik denk dat er gelijkwaardige palettes zijn voor iets minder geld.
 
De Maybelline The Nudes Palette is nu te koop bij meerdere drogisterijen voor €15,99.
 
Heb jij dit palette al of skip jij hem liever?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


5 opmerkingen:

 1. Ik vind het wel een super mooie palette maar ik ben het helemaal met je eens. Voor minder vind je inderdaad vergelijkbare palettes!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit palette écht ontzettend mooi. Volgens mij kun je er ook heel veel kanten mee op.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi palette, maar ik sla over dit x! Heb al zo veel van dit soort kleuren...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Inderdaad wat je zegt, er zijn zeker goedkopere varianten! Toch vind ik het echt een prachtig palette, ik heb hem zelf ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zelf heb ik niet zo heel veel met dit soort tinten, mooi vind ik het palette wel...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥