woensdag 1 juli 2015

Favorieten | (Her)Ontdekt & Opgemaakt Juni

Ik zeg het elke keer weer, maar wat gaat de tijd toch hard zeg. De helft van 2015 zit er weer op.. Het is ook weer tijd voor mijn favorieten van de maand. Ik heb ook een aantal producten opgemaakt. Kijk jij mee?
 
 
 We sluiten weer een maand af waarin officieel de zomer is begonnen, maar waar wij, in dit koude kikkerlandje, vrij weinig van meekregen. En ook zit de helft van 2015 er alweer op. Toch hadden we hier en daar wat zonnige dagen en om in de stemming te komen, pakte ik vaak naar deze producten.
 

Deze heerlijke parfums heb ik afgelopen maand enorm veel gedragen. Eentje had ik al in mijn stash zitten namelijk Diesel Fuel For Life. Deze kocht ik een aantal jaar geleden eens en is toen snel opgegaan. Maanden geleden kwam ik hem voor een knalprijsje tegen en wat ben ik blij dat ik dit badass luchtje weer heb. Ook ontdekte ik afgelopen maand The Master Parfumer Absolute Iris N°39, waar ik ook een review over schreef. Een heerlijke dupe voor La Vie Est Belle van Lancôme.
 

Ook ontdekte ik weer een mascara die ik voorheen een hele lang tijd elke dag gebruikte. Ik kocht de Maybelline Big Eyes met een 1+1 actie. Ik gebruik graag de borstel die speciaal voor bovenste wimpers is bedoeld. Ook droeg ik deze maand vaak mijn pareltje van MAC, genaamd Twig. Ik dacht namelijk dat ik een foto had gemaakt van de lipstick zelf, maar blijkbaar dus niet.. Het warme weer doet blijkbaar dus wel wat met je, hihi. Maar als je alsnog benieuwd bent naar deze lipstick kun je hier mijn review erover lezen. 
 

Dit zijn mijn 2 grote favorietjes wat betreft oogschaduw palettes, aren't they gorgeous?! Ik gebruik ze met veel plezier, gelukkig hebben ze een mooie variatie aan kleuren dus perfect voor een dagelijkse look of de avond look. Van beide review kun je een review lezen, mocht je er benieuwd naar zijn. Simpel weg even scrollen door mijn posts! Beide palettes zijn overigens van het merk I Heart Makeup, het zuster-merk van Makeup Revolution.
 
 
Nagel en handverzorging, iets waar ik me vaker mee bezig moet houden. Ik had een kleine lading aan hand sanitizers besteld bij Dear Bodyworks en deze geur is zo goddelijk lekker, perfect voor de zomer! Ook komt mijn meest favoriete nagellakje ever weer terug in deze maand, Essie Grow Richer. Het werkt gewoon echt voor mijn nagels. Ook een lekker zomers kleurtje die ik heb gedragen afgelopen maand is Essie Serial Shopper.

 
Met pijn in mijn hart zijn we aangekomen bij mijn opgemaakt producten. Toevallig zijn deze 2 enorme favorieten van mij geworden. Spa Secrets heb ik kort geleden ontdekt. Ik schreef er een enthousiast review over en ik heb het geweten.. De fles is alweer op! Ook maakte ik mijn favoriete masker op van Lush, echt een aanrader.


Nog 2 producten die ik heb opgemaakt. De Garnier Micellair Reinigingswater is ook echt één van mijn favoriete producten in mijn dagelijkse skincare-routine. Toch vind ik de roze variant iets fijner. Ook maakte ik eindelijk de hand sanitizer van Bath & Body Works op die ik een aantal maanden geleden kocht.


Dit waren weer mijn favorieten en opgemaakt producten van de maand juni! Ik maak nooit zoveel producten tegelijk op, dus jullie zullen dit zelden voorbij zien komen..

Welke producten heb jij allemaal opgemaakt afgelopen maand?
Let me know in een comment!

Liefs, Ashley


 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥