vrijdag 31 juli 2015

Favorieten | Musthaves & Herontdekt Juli

De maand augustus breekt alweer aan en dus is het weer tijd voor mijn favorieten van afgelopen maand! Ik heb heel wat mooie producten ontdekt de laatste tijd die ik graag met jullie wil delen, ook heb ik een producten herontdekt! Ben jij benieuwd? Lees snel verder..
 
 
Doordat het niet een volledige zomerse maand was, met een heerlijk zonnetje en warm weer, kon ik nog even lekker gebruik maken van wat make-up producten. Wanneer het zonnetje namelijk lekker schijnt, wil ik mijn make-up zo minimalistisch mogelijk houden. So thanks juli, dat ik deze producten heb kunnen ontdekken en mijn favoriet van de maand ervan heb kunnen maken.


Laat ik als eerst beginnen met Rituals! Ik heb weer mijn favoriete deodorant ever herontdekt, uit de Tao lijn. De geur is heerlijk en beschermt mij dan ook erg goed gedurende de dag. Ook heb ik een andere lijn ontdekt, de Laughing Buddha lijn. Een heerlijke geur van zoete sinaasappel en ceder hout, ik ben dan ook vooral gek op de Light Bed & Body Mist uit deze lijn. Ik spray hem dan ook letterlijk overal op! In combinatie met de Sugar Body Scrub uit dezelfde lijn, die mijn huid weer zacht maakt en goed hydrateert, ruikt ik heel de dag naar Laughing Buddha.
 
 
Ik heb aardig wat MAC producten weer aangeschaft de afgelopen maand en laat ik dan vooral beginnen met de Times Nine Eyeshadow Palette Burgundy. Dit kleine oogschaduw palette bevat prachtige kleuren die perfect passen in mijn make-up routine als ik net even iets meer wil. Ook heb ik een nieuwe lipstick ontdekt die ik al aardig wat heb gedragen, namelijk een Glaze Lipstick genaamd Hot Tahiti. Een prachtige kleur die je makkelijk overdag kunt dragen, maar ook op kunt bouwen voor een heftige look. Ook heb ik mijn Blacktrack Gel-Eyeliner weer ontdekt. Ik draag bijna nooit eyeliner, maar was de laatste tijd erg in de mood om mijn oogleden te gebruiken als canvas. Ik vind dit tot nu toe de beste gel-eyeliner, hij blijft heel de dag mooi op zijn plek zitten.


Een high-end mascara en niet zomaar één. Ik ben een absolute fan van de Grandiôse mascara van Lancôme. Zelf vond ik mijn drogisterij mascara's altijd wel oké, maar toen ik gebruik kon maken van een leuke korting wachtte ik geen moment. De mascara zorgt voor mooie gesepareerde wimpers met volume en lengte. EOS, dit schattige balletje heeft mijn lippen enorm goed verzorgt de afgelopen maand. Dit is in de smaak watermeloen, perfect voor de zomer-maanden. Ook kocht ik eindelijk een Urban Decay palette, ik koos voor Naked Basics 2. Voor simpele looks voor overdag pak ik dit prachtige compacte palette erbij.
 
 
We zijn alweer aangekomen bij mijn laatste favorieten van de maand, namelijk die van KIKO. De prachtige kleine Beam of Highlight Highlighter in de kleur Sand is echt een musthave voor deze zomer. Ik heb hem tot nu toe bij elke make-up look wel gebruikt. Ook ben ik gek op de Beach Babe Miami Bronzer, hij zorgt voor een natuurlijke look en laat zich makkelijk blenden. Ook ruikt hij nog eens lekker in a weird way en is samen met de Beam of Highlight de perfect combi voor je cheeks. Dit prachtige lakje van KIKO in de kleur 365 -Tattoo Rose is een favoriet geworden en heeft zelf iets weg van Eternal Optimist van Essie, maar dan net iets donkerder. Hij zorgt voor een mooie glans en blijft zeker 4-5 dagen mooi op de nagels zitten.


Dit waren mijn favorieten van de maand juli! Het zijn aardig wat producten en ik probeer dan ook zoveel mogelijk te variëren. Ik heb er weer wat mooie pareltjes bij maar heb er ook weer een paar herontdekt.
 
Wat waren jouw favorieten van de maand?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke favorieten! Ik denk dat ik ook maar eens snel naar kiko en rituals moet gaan! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke favorieten, de bronzer ziet er heel leuk en goed uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het MAC palette wil ik zo graag hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh my! Wat een prachtige producten van Mac! Jaloers! Als ik ook te veel geld over heb, schaf ik daar zeker weten meer producten van aan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie items! Het MAC Burgundy times 9 palette ga ik op mijn verjaardag vragen, ik vind dat zo'n mooie palette :).

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥