vrijdag 3 juli 2015

Plog | Dagje Shoppen In Amsterdam Met Hoge Temperaturen

Jullie zullen mij vast voor gek verklaren, maar gister besloot ik met deze hoge temperaturen gezellig een dagje te gaan shoppen in Amsterdam. Benieuwd met wie ik ging, of het te doen was met de hitte en wat ik allemaal heb kunnen scoren uit de sale en uit mooie (nieuwe) collecties? Kijk dan snel verder!

Er was gister een shopmeeting gepland met nog een aantal andere lieve bloggers, helaas door de hitte ging deze meeting niet meer door. Toch besloten ik en Melissa van GlamandGlitters de stoute slippers/gympen aan te trekken en wij gingen er voor! Wij gingen gezellig naar Amsterdam!


Ik sprak samen af met Melissa op Rotterdam Centraal, die tussen onze woonplaatsen gelegen ligt. Ik reis wel een stukje verder maar dit was lekker makkelijk om gelijk de trein richting Amsterdam te nemen. Voor we de trein in stapte besloten we nog even een heerlijk verfrissend drankje te nemen, ik koos voor Berry Hibiscus. Dorst! Het was namelijk al best wel warm, maar alsnog gingen wij ervoor.


Eenmaal op Amsterdam Centraal aangekomen gingen we rechtsstreeks door naar de nieuwe KIKO winkel, die sinds een tijdje geopend is op Centraal. Ik had nog nooit eerder een winkel van KIKO gezien, dus ook totaal geen idee wat mij te wachten stond. Ik zag hééél veel nagellakjes en lipsticks. Ook was er nog een leuke sale gaande en zag ik de mooie nieuwe collectie.
 
 
Nadat we een tasje goedgevuld de KIKO uit kwamen lopen, besloten we naar de Lush te gaan. Maar Melissa attendeerde mij erop dat we beter op de terugweg naar Lush konden gaan. Heel begrijpelijk met dit warme weer! Ook heb ik een flinke slag geslagen bij Rituals en kreeg ik een heerlijke grote pot scrub mee!
 

Het was warm, maar nog niet zo warm dat we erbij neer vielen. De dag ervoor was het naar mijn idee een stuk warmer. Toch begonnen onze maagjes te knorren en hadden we enorme dorst. Het gaat namelijk best snel met dit weer, dus goed  eten en hydrateren! We gingen naar Bagels & Beans, Melissa nam een bagel carpaccio en ik koos voor de warme bagel tonijnsalade. Een verse jus kan niet missen! 


Nadat we onze buikjes rond hadden gegeten, gingen wij de uitdaging weer aan. We waren natuurlijk ontzettend benieuwd naar het merk Urban Decay, die sinds kort alleen in de Ici Paris XL Amsterdam (ook online) word verkocht. Wat een pareltjes! Ik wil alles! Maar ik had met mezelf afgesproken dat ik 1 dingentje uit mocht kiezen van dit prachtige high-end merk, ik had namelijk nog 2 bonnen van €5,-. Ideaal!


Een dag in Amsterdam, daar kan een bezoekje bij MAC natuurlijk niet worden ontgaan. Maar toen ik eenmaal bij de lipsticks stond, wist ik het niet meer.. Ik had namelijk een oranje-kleurige lipstick in gedachte, maar al gauw voelde ik me meer aangetrokken tot de blushes. Ook nam ik een kijkje bij NYX, met de hoop dat de blush Taupe nog in de schappen zo liggen.. Helaas pindakaas! Ook wou ik graag nog even kijken bij The Body Shop, aangezien ik hier ook helaas nooit kom. Maar ik kon de sale niet weerstaan, ik nam 2 showergellie's mee en guess what, ik had nóg een tegoed van €5,- waardoor ik uiteindelijk een dubbele euroknaller hoefde af te rekenen.
 

Flormar, een winkel waar ik echt alleen kom als ik in Amsterdam ben. De laatste keer dat ik er was, viel het behoorlijk tegen. Het was nog niet echt 'je van het', maar ik heb toch nog wat items kunnen scoren.


It's time for some icecream! Melissa introduceerde mij met frozen yoghurt. Ik ging way over top en maakte er een soort kinderijsje van. Met dit weer heb ik gewoon écht suiker nodig anders kun je me opvegen. Melissa ging voor de 'gezondere' versie. Lekker verkoelend!


Nog even een stopje maken en een selfie maken van onze bezweten gezichtjes. Nou, oke, mijn zweterige knar.. Zo warm was het overigens niet hóór!


Lush! Wat kom ik hier graag, ookal koop ik vaak alleen mijn favoriete masker, Mask of Magnaminty en het beste product ever, Tea Tree Water. Toch zou ik eens wat meer moeten proberen van dit natuurlijke merk. 


Nog meer Lush! Ik wil graag nog eens de zepen uit willen proberen. Ik vind Bohemian in ieder geval heerlijk, deze kreeg ik ooit eens als klein testertje mee. We zijn natuurlijk die dag ook nog even wat kledingwinkels ingelopen, maar we hadden de puf niet echt om van alles te passen. Toch heb ik nog wel wat dingentjes kunnen scoren bij Forever 21!
 
 
Tassen in tassen, je moet wat als je teveel meeneemt.. Ik zat er serieus nog over na te denken om een trolley te kopen. Dat zou het shoppen zoveel comfortabeler maken!
 Nadat mijn tassen steeds zwaarder werden, besefte ik mij ineens dat ik misschien wel heel erg veel mee had genomen.. O well, you need to treat yourself when you work hard! Ja, ik heb een flinke buit meegenomen naar huis! Maar dat mag ook wel na zo'n warme dag midden in een drukke toeristische stad! Op de terugweg besloten we nog een keer een verfrissend drankje te halen bij de Starbucks. Lekker voor in een overvolle spitsuur-trein!Ik ben goed geslaagd en heb heerlijke producten weten te bemachtigen! Ook heb ik een enorm leuke dag gehad met Melissa! Ze is echt zo ontzettend grappig en gezellig, so thanks for this day girl! We hielden het trouwens redelijk goed vol tot een uurtje of 2, daarna merkte je wel dat het wat warmer werd maar alsnog: wij waren op een missie, shoppen! Als je Melissa van GlamandGlitters nog niet volgt, zeker even doen!

Natuurlijk komen er natuurlijk nog heel wat reviews aan van deze producten maar als jullie iets heel graag willen zien, hoor ik dat graag! Wat hebben jullie allemaal
 gedaan met dit warme weer?
Let me know!

Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


10 opmerkingen:

 1. Wat een leuke dag! Ik ben gister ook maar gewoon naar Amsterdam gegaan, hihi. Leuke items heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat jullie zijn gegaan. En wow, jij hebt goed geshopt zie ik. wauw wauw wauw <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat jullie samen zijn gegaan !! Jullie zijn goed geslaagd ! Frozen yoghurt is lekker he !!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zo leuk om dit te lezen! Ik vond het ook een hele leuke dag schatje! Snel weer doen (als we geld hebben gespaard, hihi)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat ontzettend fijn dat jullie nog wel een hele leuke dag gehad hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. wat heb je veel moois gekocht<3 wat een leuke shopdag hebben jullie gehad:)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk dat jullie toch gegaan zijn!! Je hebt echt hele mooie dingen gekocht, best veel hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Heerlijk om te lezen! Zo te zien ben je enorm goed geslaagd, ik krijg meten zin in Starbucks en Bagels & Beans hihi..

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een gezellige (en warme) dag heb je gehad! Prachtige items heb je gekocht. Het ijsje ziet er verrukkelijk uit.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥