vrijdag 17 juli 2015

Review | Flormar Terracotta Blush-On & Terracotta Powder Duo

Flormar, een winkel waar ik eigenlijk alleen maar komt als ik in Amsterdam ben. Soms sla ik volledig de plank mis, maar dit keer nam ik wat leuke items mee naar huis, waaronder een blush en een duo bronzer. Kijk jij mee?
 

Zo af en toe ga ik eens naar Amsterdam en neem ik, als ik daar ben, eigenlijk altijd wel een kijkje in de Flormar winkel. De ene keer valt het keihard tegen en ben ik ook echt binnen 2 minuten weer weg. Maar de laatste keer kon ik redelijk slagen, ik nam wat kleine items mee naar huis. Ik was die dag namelijk op een blush, bronzer en highlighter zoektocht.
 

 
De verpakkingen zijn wat grof en hadden van mij part wel iets eleganter en platter gekund. Voor de rest zit het in mat zwart doosje en de bovenkant is voor een deel doorzichtig, iets wat ik zelf prettig vind. Zo kan ik namelijk precies zien wat er in het doosje zit. Er zit aan de binnenkant nog een inimini spiegel, waar je vrijwel niks in kunt zien. Beetje overbodig dus..


Toen ik deze 2 producten zag liggen moesten ze mee naar huis, het gaat tenslotte om de inhoud.
Ik koos voor de Terracotta Blush-On in nummer 40 en de Terracotta Powder(duo) in nummer 23
 

De Terracotta Blush-On in nummer 40 is een oud-roze kleur, toch wat feller dan normaal. De blush heeft een prachtige glans en is makkelijk te blenden. In de zomer vind ik het zelf mooier om een blush te gebruiken met wat glans, juist voor een gezonde glow. €12,95
 
 
De Terracotta Powder in nummer 23 is een duo. Je zou de kleuren eventueel samen kunnen gebruiken, maar ik ga hem zelf gebruiken als een highlighter + bronzer. De highlighter is lichtgoud, wat perfect kan zijn als je al een beetje een kleurtje heb, ook door de zon. Shimmery bronzers vind ik zelf wat minder, maar deze zou eventueel als topper gebruikt kunnen worden. €11,95

 
Het zijn prachtige producten naar mijn mening. De blush ga ik zeker wel dragen, juist omdat hij zo lekker blend. Het duo zal daar in tegen meer een zomer product worden. De prijzen zijn niet heel erg budget, maar ben je op zoek naar een goed gepigmenteerde blush dan zou ik zeker wel even een kijkje nemen bij Flormar. Ze hebben namelijk ook nog een budget-lijn.
 
Heb jij blushes van Flormar? Ben jij meer fan van matte of glanzende gezichts-producten?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


3 opmerkingen:

  1. Mooi zeg! Vooral de blush spreekt mij erg aan :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hele mooie producten, vooral de blush is erg prachtig. Zelf hou ik ook niet zo van glimmende bronzers

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥