zaterdag 11 juli 2015

Review | KIKO • Beach Babe Bronzer

Deze zomer kan een mooie matte bronzer niet uit jouw stash ontbreken. Vandaag review ik de bronzer uit de nieuwe lijn van KIKO, Miami Beach Babe. Benieuwd of deze roze eye-catcher een aanrader is? Lees snel verder!


KIKO is een merk waar ik zelf nog niet extreem lang bekend mee ben. Toch heb ik al een aantal mooie producten uit Limited Editions en de normale collecties kunnen scoren van dit mooie betaalbare merk, die ook nog eens een goede kwaliteit van producten aanbied.


De nieuwe collectie heet Miami Beach Babe en gaat over kleurijke tinten en pop-art. Toen ik de collectie voor het eerst zag, was ik niet meteen enthousiast. Maar na mijn dagje in Amsterdam en mijn bezoekje in de KIKO store, moest deze bronzer mee naar huis.

 
Dit is een maxi terra-bronzer die enorm zacht aanvoelt en een matglanzende finish heeft. Ook kan ik je al vertellen dat de bronzer HUGE is, maar dan ook écht! Er zit namelijk 19,5g in de verpakking en er zit ook nog een mooie ronde spiegel in. In de bronzer zelf zit een patroontje verwerkt, waar ik echt een sucker voor ben!

 

Er zijn 2 tinten verkrijgbaar en ik koos voor 02 - Beyond Sienna. 01 - California Sand is echt meer voor de hele lichte huidjes. De bronzer voelt zijdezacht aan en smeert als boter. Hij ruikt ook nog eens heerlijk en heeft zelfs iets weg van de MAC lipsticks qua geur.


Wat een fantastisch zomers product! Naast dat het in een knal fuchsia verpakking komt en het een enorme verpakking heeft met een giant mirror, vind ik het product zelf ook nog eens heel erg fijn. De bronzer blend mooi egaal op de huid en dan nog die geur... Yes, me like!
De Miami Beach Babe Bronzers zijn online en in KIKO filialen verkrijgbaar en kosten €11,90 per stuk.

Heb jij de nieuwe collectie al gezien? Welke producten zou jij willen hebben uit de Miami Beach Babe collectie? Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 


8 opmerkingen:

 1. Wat is Kiko toch een leuk merk! De bronzer ziet er goed uit, leuke verpakking ook :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke verpakking en prachtig product!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nu baal ik dat ik hem niet heb meegenomen in A'dam, hij is prachtig! In Barcelona maar eens voor kijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauwie, volgende week in Amsterdam neem ik deze toch maar mee!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh, deze moet ik toch maar eens wat beter gaan bekijken als ik in Italië ben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een lekkere vrolijke verpakking, daar word je gelijk al vrolijk van....

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind hem echt heel mooi, zou hem al bijna om de knal roze verpakking kopen haha, ga eind augustus winkelen in amsterdam hopelijk hebben ze dan nog wat van de collectie!!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥