maandag 27 juli 2015

Review | KIKO On-The-Go Minis

Toen ik deze schattige mini producten zag, was ik verkocht! KIKO heeft een leuke collectie met allerlei kleine mini make-up producten, die enorm handig zijn voor op reis/vakantie. Ookal heb ik geen vakantie op de planning staan, deze handige blush & highlighter gingen mee naar huis! Ben jij benieuwd naar mijn On-The-Go Minis? Lees snel verder..
 
 
Toen ik laatst in Amsterdam was, bezocht ik de KIKO store op Centraal Station. De winkel zag er prachtig uit en natuurlijk lagen er weer leuke collecties. Zo ook een collectie waar 'mini' producten inzitten die in een klein compact doosje zitten en handig zijn voor onderweg. Denk hierbij aan blushes, highlighters, mono oogschaduws en lipgloss. Die dag was ik op een bijzondere tour: mijn blush, highlighter en bronzer stash aanvullen. Mission accomplished! Ik kwam geslaagd thuis met deze mini's.Colour Veil Blush - 05 Sienna
Deze baked blush zorgt voor een glanzende finish en een frisse en stralende teint. De blush voelt zijdezacht aan en laat zich makkelijk aanbrengen en blenden op de huid.
 Sienna is een koraal/peach kleurtje.
 
 
De pigmentatie is makkelijk op de bouwen, maar niet gelijk een 'bam-your-face' kleurtje qua pigmentatie. Zelf vind ik het een stuk fijner wanneer ik een blush mooi op kan bouwen. Hij zorgt voor een subtiele glanzende finish en ben zelf erg blij met dit kleurtje in mijn stash.


 
Beam of Light Highlighter - 02 Sand
Deze baked highlighter met fijne micro-pareltjes zorgen voor een stralend effect. De lichte textuur die zijdezacht aanvoelt geeft een lichte parelmoerglans maar kan opgebouwd worden
 naar een intensieve highlight.

 
De highlighter smeert enorm fijn en laat zich makkelijk uit blenden. Hij zorgt voor een subtiele glans maar kan flink opgebouwd worden. De kleur vind ik vrij lastig te omschrijven, maar het komt in de buurt van een wit/gouden glans die een warme ondertoon heeft.

 
Beide producten draag ik hier. Ik ging voor een simpele daglook en bracht de producten subtiel aan. De highlighter was redelijk intens, maar komt helaas niet zo over op de foto.


Ik ben enorm blij met deze mini's on the go! Ik kocht ze beide voor €7,90 maar momenteel zijn deze alweer afgeprijsd naar €5,00 per stuk. Ik raad zeker aan om naar beide producten eens te kijken. Zelf ga ik ook nog een paar blushes bestellen online.
 
Wat vind jij van mini producten? Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥