zondag 19 juli 2015

Review | Lancôme Grandiôse Mascara

Mascara's, het meest belangrijkste product dat gebruikt word voor de ogen. Normaal gesproken houdt ik het lekker bij mijn mascara die ik koop bij een drogisterij. Maar soms moet je ook eens wat anders proberen en zo kwam ik uit bij dit apart borsteltje van Lancôme. Ik testte hem uit en ik ben verliefd! Kijk jij mee?
 
 

Als beauty-addict is het natuurlijk altijd leuk om van verschillende merken producten te proberen en te testen. Hoewel ik zweer bij mijn drogisterij mascara's, omdat ik simpel weg niet veel geld uit wil geven aan een borsteltje wat steeds hetzelfde effect geeft, vond ik het toch eens tijd om eens uit mijn vertrouwde cirkeltje te stappen en eens een high-end mascara te kopen.


De Grandiôse mascara is vorig jaar uitgekomen, maar is eigenlijk nog steeds in mijn hoofd blijven hangen. Het fantastische miniatuur roosje dat verwerkt zit in de doorzichtige dop, ja heel erg uniek en een plaatje om te zien. De huls loopt een beetje in een peer-vorm en voelt redelijk zwaar aan. Je hebt wel echt het gevoel dat je een high-end mascara in je hand hebt.
 
 
Er is nog iets wat deze mascara bijzonder maakt, dat is namelijk de vorm van zijn borsteltje. Deze gebogen mascara heet het 'Zwanennek staafje'. Erg bijzonder maar nog belangrijker ook erg handig. Je hoeft je namelijk helemaal geen zorgen meer te maken over het feit dat je per ongeluk je neus raakt. De mascara is zo gemaakt dat hij in alle hoeken van het oog kan komen zonder geknoei. Het was een verassing om te zien dat hij zo gemakkelijk in gebruik is, door hem eigenlijk alleen maar simpelweg te draaien.

 
Het borsteltje zelf is van plastic en heeft grotere en kleinere tandjes. De mascara zou voor lengte, krul en volume moeten zorgen. Eigenlijk dus alles wat ik zoek in een mascara!
 

Geen mascara.
 

Met de Grandiôse Mascara, 1 laag.
 De mascara doet zijn werk heel erg goed. Hij separeert de wimpers mooi, geeft lengte, zorgt voor volume en geeft mijn wimpers een mooie krul. Hij behoudt mijn wimpers ook heel de dag van deze beloftes en hij laat zich makkelijk 's avonds weer verwijderen. Ik ben maar blij dat ik uit mijn cirkeltje ben gestapt en dit prachtpareltje in mijn bezit heb. Natuurlijk vind ik mijn drogisterij mascara's ook nog prima en zal die zeker niet uit mijn routine gooien.

Lancôme Grandiôse Mascara word verkocht in de luxere drogisterijen en parfumerieën. Ook online en in warenhuizen is deze mascara te koop voor €32,00 (10ml).

Heb jij een favoriete high-end mascara? Of gebruik jij liever alleen maar drogisterij mascara's? Let me know!

Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?1 opmerking:

  1. Volgens mij is het de prijs zeker waard. Een apart borsteltje, maar hij werkt super!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥