zaterdag 25 juli 2015

Review | MAC Glaze Lipstick • Hot Tahiti

Ik werd al gewaarschuwd.. 'Als je eenmaal aan een MAC lipstick begint, dan volgt de rest al gauw.' En hoe lastig dat is toe te geven, hebben ze toch echt gelijk. Ik kocht laatst zelfs weer twee nieuwe lipsticks. Maar vandaag laat ik Hot Tahiti aan jullie zien. Ben jij benieuwd naar dit kleurtje? Lees dan snel verder!
 

In een korte tijd heb ik mijn lipstick stash aardig ge-upgrade (voor mijn doen). Ik begon met twee MAC lipsticks, maar al gauw werden dat er vier.. Ik zag, ik swatchte en was verkocht. Ik nam Hot Tahiti mee naar huis. Naar mijn idee is deze lipstick niet zo heel erg bekend..


Hot Tahiti is een Glaze lipstick. Een finish die voor mij nog verder onbekend was. Lipsticks met deze finish zijn vrij transparant van kleur en geven een subtiele glans. Perfect voor als je niet zo van lipstick-dragen houdt maar toch een mooi kleurtje op de lippen wil.
 
 
Hoewel het een Glaze lipstick is en de pigmentatie wat minder zou moeten zijn, vind ik het toch een goed gepigmenteerde lipstick. Hot Tahiti ziet er in de tube vrij donker rood/bruin uit maar tijdens het swatchen vond ik hem best een 'frambozig' kleurtje hebben.

 

De lipstick zorgt voor een mooie glans en is eigenlijk wel perfect voor elke dag. Hij voegt gewoon even net wat extra's toe aan de lippen. Tijd voor studio-lampen want de zon heeft duidelijk effect op het veranderen van de kleur. De lipswatch van dichtbij is de ware kleur op mijn lippen.
 

Ik ben erg blij met de Hot Tahiti lipstick. De houdbaarheid van de lipstick is minder mede door de finish. Even bijwerken en you're ready to go (again)! Doordat Glaze al minder geliefd is bij lipstick-lovers snap ik best dat Hot Tahiti nog niet aan bod is gekomen, maar ik raad je zeker aan om eens een keertje te gaan kijken naar dit kleurtje! Zelf heb ik alweer nieuwe kleurtjes op mijn wishlist staan!
 
Hot Tahiti is zowel online als in de winkel verkrijgbaar voor €19,00.
 
Kon jij Hot Tahiti al? Welke kleur raad je mij aan?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

1 opmerking:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥