woensdag 29 juli 2015

Review | Makeup Revolution Euphoria Bare Palette

Als jullie mij al een tijdje volgen, weten jullie onderhand dat ik gek ben op het budget merk Makeup Revolution. Ik kocht dit palette eerlijk gezegd een lange tijd terug en besloot hem nu toch maar eens te reviewen. Waarom? Dat ga ik je allemaal vertellen! Lees snel verder..


Makeup Revolution maakt verschillende betaalbare palettes. Zo heb ik al meerdere oogschaduw-palettes en een blush palette. Maar vanwege de vakantie, die gelukkig nog niet voorbij is, vond ik dit een ideaal palette. Een palette waar oogschaduws maar ook gezichts-producten in zitten die van hoge pigmentatie zouden moeten zijn. Dit is het Euphoria Bare Palette.
 
 
 
Een klein rijtje van 6 oogschaduws in lichte romantische oud-roze kleuren en een rijtje met een matte bronzer, highlighter en een shimmery blush kun je hierin vinden. Ook zit er een grote spiegel in en een kleine dubbelzijdig sponsapplicator.
 
 
 
De kleuren zijn erg zacht, perfect voor een everyday look of voor een romantisch avondje uit. De pigmentatie is oké, maar ik ben wel iets beters gewend van Makeup Revolution. Ook zitten er meer 2 matte kleuren in en mis je wel een donkere matte kleur.

 

De matte bronzer is gelukkig niet te oranje. De highlighter vind ik zelf té poederig en niet mooi blenden met de huid. De shimmery blush heeft iets weg van Sleek Rose Gold, maar deze bevat iets meer gouden shimmers.

 
Ik heb volledig gebruik gemaakt van de palette. De bronzer in combinatie met de blush vind ik wel mooi, alleen was de highlighter te aanwezig en niet mooi uit te blenden. De swatches van de oogschaduws zagen er redelijk goed uit op mijn arm, maar toen mijn tools aan bod kwamen bleef er vrij weinig van de pigmentatie over en ben ik werkelijk waar 20 min bezig geweest met 'opbouwen' om deze ooglook te creëren.


De Euphoria palette is leuk voor meiden de net beginnen met make-up of meiden die nooit zoveel make-up gebruiken, maar toch iets willen aan kleur. Ook is deze palette handig voor op reis, zo heb je toch wel alles bij je. Ik zelf zou de oogschaduws er niet gauw bijpakken, maar daar in tegen de bronzer en blush dan weer wel!

De Makeup Revolution Euhporia Bare Palette is te koop bij Beauty88.nl voor €7,99.
 
Zou jij zelf zo'n soort palette aanschaffen waar alles al in zit, voor bijvoorbeeld op reis?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 5 opmerkingen:

 1. Jammer van de oogschaduw, maar de blush.. wauwie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw de blush ziet er prachtig uit!! Zo'n palette lijkt me inderdaad mega handig om mee te nemen op reis ofzo. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er heel mooi uit! Ik wilde 'm al een tijdje hebben en voor op reis is die al helemaal handig X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. In deze kleurcombinatie zou ik het zelf niet zo heel snel aanschaffen, ik ben meer van de felle tinten...toch vind ik het er best goed uitzien, en het is inderdaad erg handig voor op reis...

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij is inderdaad super handig op reis denk ik, echt een mooi palette!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥