woensdag 15 juli 2015

Review | Maybelline Color Sensational Lipsticks

Maybelline, een cosmetica merk die we eigenlijk allemaal wel kennen. Kruidvat had nu een leuke kortings-actie en ik besloot eens een kijkje te nemen. Mijn lipstick stash is dit afgelopen jaar best gegroeid en ik probeer graag producten van verschillende merken uit. Ik nam er 2 mee naar huis. Benieuwd welke dit zijn en of het aanraders zijn? Kijk snel verder!
 

Hoewel deze lipstick totaal niet nieuw zijn, besloot ik ze toch maar eens te proberen. Ik had deze Color Sensational lipstick vaker voorbij zien komen bij Amerikaans Beauty Guru's en nu was het toch eens tijd om ze te testen. Wat Maybelline zegt over deze lipsticks:
'De luxe lipstick voor sexy, verzorgende lippen. Deze lipstick bevat verzorgend honing-extract en vitamine E voor gehydrateerde en zachte lippen. Dankzij het unieke Color Control System van deze lippenstift wordt de kleur in een flexibele laag op de lippen verzegeld, zodat de lippenstift niet uitloopt of in de fijne lijntjes rond de mond gaat zitten. De formule bevat zuivere pigmenten voor prachtige lippen met sensationele kleur.'
 
 
De twee lipsticks die ik mee naar huis nam, komen uit verschillende lijnen. Je hebt namelijk vier verschillende lijnen: Nudes, Reds, Plums en Pinks. Ik nam de kleur 630 - Velvet Beige uit de Nudes lijn en 538 - Ravishing Rose uit de Reds lijn mee.

 
De lipsticks hebben een mooie pigmentatie, maar ik ben erg benieuwd hoe ze op de lippen zijn. Met swatchen merkte ik al dat het erg gemakkelijk ging, letterlijk als het smeren van boter.


630 -Velvet Beige
 


De textuur is erg romig en smeert erg fijn op de lippen. De pigmentatie is bijzonder goed, hij dekte eigenlijk al meteen bij de eerste laag. Hij geeft ook enorme glans en hydrateerd de lippen goed. 
 

538 - Ravishing Red
 
 

Bamm, wat een knalkleur zeg. Ook deze lipstick brengt aan als boter en geeft een heerlijke glans. Hij oogt iets roder op de foto, maar ik vind het zelf meer een oranje/rode kleur.


Het zijn fantastische gepigmenteerde lipsticks en zeker ook aan te raden als je lekker van een knalkleurtje houdt. Verwacht geen langhoudende kwaliteit, daar zijn deze lipsticks íets te romig voor. Maar even bijwerken na een drankje en een hapje is zo gebeurd. De lipsticks zijn te koop bij o.a. Kruidvat, Etos en Trekpleister. Ze kosten €12,49 per stuk. (Momenteel bij de Kruidvat alle Maybelline producten voor €10,- per stuk)

Heb jij Color Sensational lipsticks? Wat is jouw favoriete kleur?
Let me know!

Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


4 opmerkingen:

 1. Mooie kleuren! Ik heb er zelf ook 1, maar draag hem eigenlijk nooit.. snel weer erbij pakken nu ik dit zo zie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie kleuren! Ik heb er ook 2 ik heb de coral crush en de shocking coral!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die lipsticks zien er goed uit zeg! De kleuren zijn ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ze staan je beide heel goed, de rode vind ik voor mezelf ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥