donderdag 9 juli 2015

Review | NYC Shine In A Minute Nagellak

Hoewel ik gek ben op felle kleurtjes in de zomer, word ik ook enorm blij van perfecte nude-kleurtjes. Ik kwam deze 2 lakjes tegen van NYC en testte ze uit! Kijk jij mee?
 

NYC is een merk wat ik zelf niet vaak koop.. Toch zag ik een leuke actie bij de Kruidvat, namelijk 2 nagellakjes voor €4,-. Voor dat geld wil ik het wel eens uittesten.. Ik heb al een aardige collectie wat betreft nagellak, zeker voor iemand die het niet zo heel vaak draagt. Toch is het vaak voor mij een must om de winkel te verlaten met een nagellakje. Dit keer koos ik voor 2 lakjes uit de Shine In A Minute lijn. Naast dat deze lakjes een enorme glans geven, drogen ze ook nog eens super snel!
 

101 - Romantic Queens
 

Hier draag ik 2 coats en alsnog kan je wel het randje van mijn nagels er lichtjes doorheen zien, wat ik bij dit lakje nog niet eens zo erg vind. Ook merkte ik teeny tiny glittertjes op in de lak, maar deze zie je echt alleen van heel dicht bij op de nagels. De lak droogt super snel, wat ik echt een must vind. Dit is wel echt een romig nude lakje.
 

102 - Brooklyn Date
 

I love this color! Het is net even een paar tinten donkerder dan Romantic Queens en heeft meer een roze/bruine ondertoon. Een lief, zacht kleurtje voor elk seizoen. Ook hier draag ik 2 coats en alsnog kan je licht het randje van nagels zien, wederom vind ik dit niet erg.


De lakjes smeren erg fijn. De kwast is namelijk iets ronder, waardoor coats aanbrengen een makkie word. Qua dekking had ik er niet veel van verwacht, maar het viel alsnog mee. Het zijn zeker mooie budget lakjes en de actie van de Kruidvat momenteel maakt het ook nog eens leuk om ze te kopen.
 
Heb jij lakjes van NYC wel eens geprobeerd? Do you have favorites?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?


1 opmerking:

  1. wat een aparte kleuren, echt heel erg mooi.....zelfkijk ik eigenlijk niet zo vaak bij NYC, ( moet ik toch eens gaan aanleren om wel te doen )

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥