maandag 13 juli 2015

Review | Rituals • Laughing Buddha

Een mooie stralende huid en een fris ruikend lichaam, dat is een voor mij een must. Vooral in de zomermaanden, wanneer de korte broekjes, tanktopjes en jurkjes uit de kast worden getrokken. Sinds kort heb ik een vrolijke lijn ontdekt bij de Rituals. Kijk jij mee?


Rituals is bij mij al een langere tijd bekend. Ik koop vrijwel altijd mijn favoriete deoderant uit de Tao lijn. Maar ik heb mij verder nog nooit verdiept in de huidverzorgings-producten van Rituals. Toen ik laatst in Amsterdam was, bracht ik een bezoekje bij de Rituals. Niet perse om iets te kopen, maar de verkoopster had skills.. Ik ging al gauw met een goed gevuld tasje naar huis.
 


Ik kocht al enige tijd terug de light bed & body mist uit de Laughing Buddha lijn. In Amsterdam besloot ik nog meer producten mee te nemen van deze lijn. De verpakkingen zijn oranje kleurig, waar ik in de zomer zeer vrolijk van word. De geuren in deze lijn zijn zoete sinaasappel en ceder hout. Een heerlijke warme zoete geur, daar hou ik zelf heel erg van.
 
 
Happy Mist - Light Bed & Body Mist €16,50/50ml
 
Ik was zelf nog helemaal niet bekend met de verschillende body mist van Rituals. Toen ik deze rook moest ik hem hebben. Ik heb hem nu bijna 3 weken in gebruik en ik spray het overal op. Ik gebruik het als parfum, ik spray het over mijn kleding en over mijn beddengoed. Echt een aanrader, ook qua geld betreft. Het is nog niet eens heel erg duur voor een body mist, die je ook nog eens heel lang blijf ruiken. Deze zal ik zeker weten nog een keertje aanschaffen.


Fortune Oil - Caring Shower Oil €8,50/200ml
 
De verkoopster bij de Rituals liet mij kennis maken met de douche olie. Deze verzorgende douche olie verandert in zijdezachte schuim die je huid heerlijk zacht laat aanvoelen. En nog een fun detail voor in de zomer: De douche olie helpt je langer bruin te blijven. De olie voedt en hydrateert je huid tijdens het douchen, zodat je minder pigment verliest. Zo geniet je nog langer van je vakantiekleurtje.
 
 
Zodra de olie in aanraking komt met water verandert het in een schuim. Niet de dikke foams die we gewend zijn van Rituals maar een soort milk substantie. Je voelt dat het je het voedt en hydrateert, dus dat is zeker een pluspunt! Ik ben namelijk best lui wat betreft het verzorgen van mijn huid, maar met dit zou ik zelfs nog de bodylotion aan de kant kunnen schuiven.

 
Good Luck Scrub - Sugar Body Scrub €19,50/375g
 
Een luxe combinatie van organische suiker en heerlijk verzorgende oliën. Deze scrub is speciaal ontwikkeld om ook de drogere huid te voeden en vitaliseren. Samen met de Fortune Oil is dit het perfecte duo voor onder de douche. Om een zachte en glanzende huid te krijgen gebruik je dit product 1 tot 2 keer per week.


Je ziet de suikerhoop al liggen op mijn hand. Door de suiker scrub je je huid, met de olie voedt je de huid. Vaak worden mijn onderarmen en handen iets droger omdat ik, wanneer ik werk, vaak mijn handen was. Goede verzorging is dus erg belangrijk. Ik merk zelf duidelijk het verschil wanneer ik de scrub heb gebruikt. Mijn huid ziet er gehydrateerd en gezond uit.


Wat ben ik blij dat ik de Laughing Buddha lijn heb ontdekt bij de Rituals. De geur is heerlijk, hoewel het een warme geur is past hij ook echt perfect in de zomer, vanwege de zoete sinaasappel.
 
Heb jij een favoriete lijn van Rituals?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 2 opmerkingen:

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥