donderdag 23 juli 2015

Review | Urban Decay Naked Basics 2

Toen ik me eindelijk meer ging verdiepen in make-up verdween Sephora uit Nederland, just my luck! Merken zoals Urban Decay waren niet meer verkrijgbaar, tot kort geleden! Eindelijk word Urban Decay weer in Nederland verkocht en ik was enorm benieuwd naar de Naked Basics 2, dus deze nam ik mee naar huis! Benieuwd naar dit pareltje? Lees snel verder.. 
 
   

Ik was nog op zoek naar een kleinere everyday oogschaduw palette die ik makkelijk mee kon nemen in mijn tas. Ik kwam al gauw uit op de Naked Basics paletten van Urban Decay. But which one to choose?! Ik koos voor nummero 2, omdat die meer kleuren bevat die mij aanspreken.
 
 
Urban Decay Naked Basics 2 - €28,00

 
Het doosje alleen al is prachtig om te zien. Er staat nog wat info op de achterkant vermeld samen met de oogschaduwkleuren en de namen ervan. Ik heb besloten om de palette in het doosje te bewaren zodat ik toch even snel kan zien welke kleuren erin zitten.
 
 
Het palette is gemaakt van stevig kunststof en voelt daarom ietwat apart aan. Aan de binnenkant zit een redelijk grote spiegel maar helaas geen kwast zoals meeste gewend zijn bij Urban Decay palettes.


Van links naar rechts: Skimp (pale- nude satin), Stark (nude roze matte), Frisk (warm grijs matte), Cover (muted rood-bruin matte), Primal (muted bruin matte) en Undone (diepe, smoky grijs)


De pigmentatie van de oogschaduws is prima en prachtig alleen zijn ze wel een klein beetje poederig. Ze smeren erg fijn en blenden mooi in de huid. 
 
 
Ik maakte een vrij simpele look, gewoon voor overdag. Ik heb alle kleuren gebruikt. Undone heb ik langs mijn wimperrand aangebracht om mijn wimpers wat voller te laten lijken. Skimp heb ik aangebracht onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoek. Stark heb ik gebruik over het bewegende ooglid en verder heb ik meer diepte gecreëerd met Frisk over Stark. In de arcadeboog heb ik zowel Cover als Primal gebruikt.


Ik ben erg blij met dit schattig kleine oogschaduwpalette! Ik heb hem zelf dan ook gekocht met een paar bonnen, wat het juist nog leuker maakt wanneer je moet afrekenen. Nu kan ik na jaren zeggen dat ik eindelijk iets van Urban Decay in mijn stash heb. Tip: de Naked Basics 1 scheelt niet veel van de 2, dus ik zou echt voor één van de twee gaan.
Urban Decay is te koop in de online shop van Ici Paris XL en in de Ici Paris XL in Amsterdam.
 
Wat vind jij van de Naked Basics palette? Heb jij iets van Urban Decay?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

 


8 opmerkingen:

 1. Wauwie nu twijfel ik nog meer! Ik wilde hem al heel lang halen maar nu nog meer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooi palette is het toch, heerlijk simpel maar wel ideaal voor een dagdagelijkse look.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik begon me ook pas echt in makeup te verdiepen toen Sephora weg ging. Het palette is echt prachtig, de kleuren liggen dicht bij elkaar, maar ook weer niet te. Je look is prachtig geworden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het een heel mooi en ook heel handig palette, top!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauwie, wat een prachtig palette. <3 liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow, onwijs mooi palette. Prachtige everday look heb je gemaakt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wow, onwijs mooi palette. Prachtige everday look heb je gemaakt! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Deze heb ik ook ben erg blij nog steeds mee, heb hem toen vanuit Amerika besteld

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥