dinsdag 21 juli 2015

Winactie | Wie jarig is trakteert!

Hi loves, gister vierde ik mijn 23e verjaardag. Ondanks dat ik de beste taart van Nederland niet met jullie kon delen, besloot ik om iets anders te trakteren. Ik geef namelijk een MAC lipstick naar keuze weg! Wil jij meedoen? Lees dan snel verder wat je moet doen om kans te maken!
 
 
Who doesn't love them, MAC lipsticks?! Sinds kort zitten deze pareltjes in mijn stash en ik ben er ontzettend blij mee. Nu wil ik ook graag, omdat ik jarig ben (geweest), ook één van jullie blij maken met een lipstick naar keuze van MAC!
 
Wat moet je doen om kans te maken:
• Volg @beautyenstyle op Instagram
• Deel de onderstaande foto met de #birthdaymacbes
• Laat in de comments onder de winactie foto achter welke lipstick jij zou willen hebben en naar welke gelegenheid jij hem zou dragen!
 
Extra kans:
• Volg Beauty&Style via Bloglovin'.
Laat even weten of je gebruik heb gemaak van je extra kans in de comments!
 
Gesloten accounts kunnen NIET meedoen!
Om verdriet te voorkomen, géén Limited Editions maar een lipstick uit de gewone collectie.
 
De winactie duurt t/m maandag 3 augustus 13:00uur en is geldig voor Nederland!
 
Heel veel succes lovies & liefs!
 
 

8 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je zo'n winactie voor je verjaardag doet! Gefeliciteerd <3 Ik waag zeker een klein kansje en doe mee :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik zou heel graag een maclipstick willen :) Zelf ben ik bijna jarig dus dit zou een leuk verjaardagskado zijn! Ik heb ook gebruik gemaakt van de extra kans ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd! En wauw, wat een gave winactie, doe heel graag mee! Ik volg je op Bloglovin', heb het artikel gesaved en gedeeld op Instagram:).

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je zo'n winactie organiseerd! Wie wil er nou geen mac lipstick en door jouw blog begint het bij mij ook steeds meer te kriebelen. Ik heb geen bloglovin' dus ik kan je daar helaas niet volgen. Ik heb de winactie wel gedeeld op instagram. Ik zou graag kans maken op relentlessly red. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik zou de lipstick dan trouwens dragen naar mijn eerste stagedag die ik binnenkort heb op een nieuwe stageplaats. Rood is immers altijd goed en neutraal.

   Verwijderen
 5. Wow dat is leuk! Ik doe graag mee en volg je ook al op bloglovin. Ik zou Mehr willen, en die ga ik zelfs in bed dragen :)
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 6. En natuurlijk nog gefeliciteerd! Beetje laat maar ik was ok vakantie.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Nog gefeliciteerd met je verjaardag! Ik had ook al even via Instagram mee gedaan (@beautydagboek), maar ik waag hier ook nog even een extra kansje :). Ik volg je nu ook via Bloglovin. En je hebt een prachtige blog!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥