maandag 31 augustus 2015

Favorieten | Beauty (Her)Ontdekt

Het is weer tijd voor een nieuwe favorieten van de maand. Dit keer heb ik mijn beauty favorieten van de maand augustus op een rijtje gezet. Kijk jij mee? Lees snel verder..

De maand augustus is alweer afgelopen en september gaat alweer van start. Afgelopen maand zijn er nieuwe producten in de schappen verschenen en ook ik heb daar gebruik van gemaakt. Ondanks dat augustus niet echt een zomerse maand was, heb ik toch nog gebruik kunnen maken van de strobing-hype (glowy skin hoort natuurlijk wel in de zomer). Hieronder de producten op een rijtje!
Ik kocht een tijdje terug deze Harmony Powder Blush van MAC. Wat een fantastisch product is dit zeg! Je kan hem gebruiken als blush maar je zou er ook eventueel mee kunnen contouren. Ik schreef hier ook een review over, mocht je er benieuwd naar zijn.
Door de strobe-hype besloot ik na jaren toch maar eens de Strobe Cream van MAC te bestellen, natuurlijk wel een mini. Ik heb hem er vaak bijgepakt, niet om mezelf een glowy finish te geven maar deze Strobe Cream is ook een goede moisturizer!
Om te zorgen dat je make-up net even iets beter blijft zitten, komt de Fix+ van MAC goed van pas. Ik heb zelf nog de originele liggen, maar ik keek al een tijdje uit naar de nieuwe Fix+. Dit is Yuzu, een verfrissende citrus geur. Ze zijn beperkt verkrijgbaar, ik zag op de Douglas site dat deze geur en Lavendel nog beschikbaar waren.
De Catrice schappen werden weer aangepast en er zijn een hoop nieuwe producten bij gekomen. Ik besloot om alleen voor de concealer te gaan, omdat deze erg werd aangeraden. Ik snap wel waarom! Wauw, dit is tot nu toe de beste budget concealer die ik ooit heb geprobeert. Zeker een musthave!
Een andere favoriet was deze maand de Mary-Lou Manizer van The Balm. Deze gehypte highilighter stond al een hele lange tijd op mijn wishlist en ik kon niet langer wachten.. Ik moest hem hebben! Na heel wat webshops te hebben afgestruind, kwam ik hem eindelijk tegen. Wat een intense highlighter zeg! Ook hier schreef ik een review over!
Mijn laatste favoriet van de maand is dit pareltje dat ik weer heb ontdekt in mijn stash. De Zoeva Naturally Yours Palette is een prachtige everyday oogschaduw palette. Ik heb ontzettend veel oogschaduw palettes, vooral met de nattuurlijke tinten. Deze heb ik al meer dan een jaar in mijn stash liggen en ik moet hem toch maar eens meer gaan gebruiken!
Dit waren mijn favorieten van de maand augustus. Het zijn er niet veel, maar wel stuk voor stuk prachtige producten op een rijtje.
 
Wat waren jouw favorieten van de maand augustus?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?

 4 opmerkingen:

  1. Een aantal leuke MAC producten bij elkaar hihi en de highlighter is echt zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie producten! Ik ben echt benieuwd naar de yuzu en de highlighter wil ik echt hebben x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie producten! Ik ben echt benieuwd naar de yuzu en de highlighter wil ik echt hebben x

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥