donderdag 27 augustus 2015

Review | KIKO Color Fever Eyeshadow Palette • Coral Burgundy

Iets dat al heel lang op mijn make-up wishlist stond, was dit bekende oogschaduw palette van KIKO. Toen ik hem voor het eerst zag was ik op slag verliefd! Maar is het nou echt een pareltje? Lees snel meer..
Ik zag dit 4 kleurige oogschaduw palette voor het eerst bij Vera Camilla en ik was meteen verliefd. Dit zijn mijn favoriete kleuren, met name voor de herfst. Want laten we eerlijk zijn.. Momenteel is het cozy herfst-achtig weer buiten en is de zomer ver te zoeken. Ik besloot me dus al voor te bereiden op mijn favoriete seizoen & kleuren.
Het doosje en de palette zijn beide mat zwart en zien er super strak en clean uit. Fancy, hier hou ik wel van! Niet teveel poespas, ik hou van simpele luxe uitstralingen. De palette voelt stevig aan en heeft een spiegel binnen in.
De oogschaduw palette bevat 4 intense gebakken oogschaduws met verschillende soorten finishes zoals: parelmoer, metallic en satin. Het zijn fantastische tinten die dagelijks gebruikt kunnen worden.
Wauw, wat een pigmentatie zeg! Deze oogschaduws bevestigen alleen nog maar méér mijn liefde voor mooie burgundy/cranberry tinten. Dit zijn de swatches bij droog-gebruik, je zou de oogschaduws ook nat aan kunnen brengen om ze intensiever te maken.
De look die ik met de Coral Burgundy, Color Fever Eyeshadow Palette van KIKO maakte.
Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm blij ben dat ik nu eindelijk dit mooie oogschaduw palette in bezit heb. Ik snap best dat hij bij vele populair is en ook ik zal hem er vaak bij gaan pakken want het is een prachtpareltje!
De KIKO Color Fever Eyeshaduw Palettes zijn momenteel ook in de sale in de webshop, score!
Ik betaalde namelijk €6,90 in plaats van €13,90.
 
Wat zijn jouw favoriete oogschaduw tinten?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?
 


5 opmerkingen:

  1. Hij is zooooo mooi! Waarom laat ik deze steeds in de winkels liggen ;o?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw,,,indrukwekkend mooi zijn deze kleuren...en de prijs , die is natuurlijk geweldig hiervoor!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥