donderdag 6 augustus 2015

Review | KIKO Rebel Romantic • Intensely Lavish Lipsticks

Een merk waar ik de laatste tijd weg van ben, is KIKO. Ik vind dan voornamelijk de Limited Editions erg aantrekkelijk en zo ook de nieuwe Rebel Romantic Collectie. Ik heb de producten nog maar net binnen, maar ik moest deze lipsticks zo snel mogelijk met jullie delen! Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder!
 
 
De Rebel Romantic collectie staat vooral voor vrouwelijkheid en is tegelijkertijd rebels. De verpakkingen zijn elegant, maar geven door de kleuren van rosé-brons en staalgrijs een stoere uitstraling. Ik review vandaag 2 Intensely Lavish Lipsticks.

De lipsticks zijn mooi glanzend rosé-brons en komen in matte paarse verpakkingen. De huls sluit magnetisch en voelt stevig aan. Deze intense, glanzende lipstick brengt fijn aan en voelt prettig op de lippen en geeft een comfortabel gevoel.
And again, een mooie reliëf patroontje erin, zoals jullie weten ben ik een sucker voor dit.. Prachtig! 
Ik koos voor de kleuren: 02 - Pretty Mauve & 06 - Melodious Wine.
Beide prachtige kleuren. Een everyday kleurtje en een heerlijk herfst kleurtje, want ja de zomer is ver te zoeken in dit kikkerlandje. En stiekem kijk ik ook wel een beetje uit naar de prachtige herfst kleurtjes.
02 - Pretty Mauve
 06 - Melodious Wine.
De lipsticks zijn werkelijk waar prachtig. Ze zijn enorm gepigmenteerd en geven een mooie glans aan de lippen. De houdbaarheid neemt hierdoor wel af, maar even bijwerken na een maaltijd is een kleine klus. Ze voelen fijn op de lippen en ik ben dan ook zeker blij met deze pareltjes!
De Intensely Lavish Lipsticks kosten €6,90 per stuk en zijn de koop in de KIKO winkel en online.

Heb jij mooie pareltjes gezien uit de Rebel Romantic collectie?
Let me know!

Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

 


8 opmerkingen:

 1. Ahhh, ze zijn zo mooi! Ik ga mijne vandaag maar eens testen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn echt prachtig!! En wat ben je ook een mooie meid!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeh wauw zo pretty! Ik zag net dat er geen verzendkosten zijn momenteeel yay haha! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De lipsticks zien er super uit! Vooral Pretty Mauve! Ik sta op het punt een bestelling te plaatsen bij KIKO en was even aan het googlen op reviews en kwam zo bij jou terecht.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥