donderdag 13 augustus 2015

Review | KIKO Rebel Romantic • Perfecting Bronzer & Rebel Bouncy Blush

Voor ik het wist, had ik meerdere producten uit de nieuwe Rebel Romantic collectie van KIKO in mijn winkelmandje. Afrekenen! Ik heb deze bronzer en blush onder de loep genomen en getest. Zijn alleen de verpakkingen betoverend? Of ben ik echt een fan? Lees snel verder..

Limited Editions koop ik graag van KIKO. Ik vind ze namelijk net even iets interessanter dan de normale collectie. Dit keer is KIKO uitgekomen met de Rebel Romantic collectie, die staat voor vrouwelijkheid die tegelijkertijd rebels is.
De verpakkingen zijn hetzelfde als de lipsticks, waar ik eerder een review over schreef. De verpakking is mat paars en heeft een printje, die je ook weer terug ziet op de doosjes zelf. De compact doosjes zijn rosé-brons en hebben hetzelfde reliëf patroontje. Allebei anders, het heeft iets unieks en voegt zeker iets extra's toe aan deze collectie.
Perfect Bronzer - 01 Light To Medium €12,90
Hoe KIKO de Perfecting Bronzer omschrijft:
"Een terra-bronzer met perfectionerende poeder om de huid te egaliseren en een licht gebruind effect te geven. Het exclusieve productieproces benadrukt de puurheid van de poeder en garandeert een gelijkmatige kleur.De perfectionerende poeder in roze en lila tinten geeft een mat-glanzend effect. Door de gemicroniseerde poeders en pareltjes versmelt de textuur perfect met de huid voor een fluweelzacht resultaat. Perfecting Bronzer heeft een lichte geur van wilde roos."
Rebel Bouncy Blush - 02 Adorable Pink €9,90
Hoe KIKO de Rebel Bouncy Blush omschrijft:
"Blush met een nieuwe streelzachte formule en matglanzend effect. De speciale textuur combineert het subtiele van een poeder met de extreme zachtheid van een nieuwe consistentie, die elastisch en sterk vervaagbaar is. Een verbazend soepel en fluweelzacht aanvoelend product dat voor een egale teint en een natuurlijk mat effect zorgt."
Swatches op mijn arm. De blush is aardig gepigmenteerd en ik was dan ook zelf wel verrast door de textuur. In de pan ziet het er namelijk echt uit als een poeder, het werk wel enorm fijn. De bronzer heb ik eerst alleen op zichzelf aangebracht zonder de roze poeder, daarna samen geblend en daarna de roze poeder weer op zichzelf. Het is geen diepe kleur en ik had hem zelf wel iets donkerder verwacht. Hij ziet er ook ietwat oranje uit.
Mét Perfecting Bronzer - 01 Light To Medium. Aangebracht als een contour. Als hij eenmaal mooi op de huid zit is hij prima als bronzer.
Mét Perfecting Bronzer + Rebel Bouncy Blush - 02 Adorable Pink. De blush heb ik aangebracht met een stipling brush, dat vind ik zelf fijner werken met 'cream' producten. Hij is makkelijk aan te brengen en op te bouwen. Hij smelt mooi in de huid en blend mooi samen met de bronzer.
Ik vind de Rebel Romantic collectie van KIKO erg mooi en vrouwelijk (vanwege de verpakkingen) maar of het rebels is? I'm not so sure.. Maar dat neemt niet weg dat KIKO een mooie collectie heeft uitgebracht. De verpakkingen zijn stunning in ieder geval en de producten zijn erg goed & gepigmenteerd. De lipsticks en de blush ben ik zeker een fan van, maar toch moet ik nog even uitproberen met de bronzer. Ik heb ook nog een oogschaduw palette uit deze collectie, maar daar zien jullie binnenkort meer over! Ik ben in ieder geval erg benieuwd!
 
De Rebel Romantic collectie is te koop bij KIKO filialen en online.

Wat vind jij van de Rebel Romantic collectie?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 
 10 opmerkingen:

 1. Ik vind Kiko een geweldig merk! Alleen ben ik niet echt super enthousiast over deze collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze producten van Kiko vind ik er erg mooi uit zien, misschien idd niet zo rebels maar wel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben heel nieuwsgierig naar de producten haha! Toch snel maar een keer langs de kiko!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. de verpakking ziet er zo mooi uit! goede review!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De producten zien er altijd alleen al zo mooi uit <3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat een prachtige producten zijn het ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zien er beiden erg goed uit! Ga binnenkort zelf ook naar kiko dus dan zeker even weer bij deze LE kijken!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben zelf erg benieuwd naar de blushes uit deze collectie, deze ziet er alvast prachtig uit! De bronzer stond ook op mijn wishlist, maar nu twijfel ik toch een beetje aangezien hij wat oranje is.
  x

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥