vrijdag 21 augustus 2015

Review | KIKO Rebel Romantic • Reckless Spirit Eyeshadow Palette

As promised, vandaag laat ik dan mijn laatste gescoorde item uit de Rebel Romantic collectie zien van KIKO. Ben jij benieuwd? Lees meer over deze Reckless Spirit Eyeshadow Palette..

Tot nu toe vind ik de Rebel Romantic collectie prachtig! Maar om het helemaal compleet te maken, besloot ik ook nog eens voor een kleine oogschaduw palette te gaan. Ik ben enorm benieuwd of deze net zo mooi & goed gepigmenteerd is als mijn andere pareltjes uit deze collectie!
De verpakking lijkt op de andere verpakkingen uit de collectie, alleen is deze in een lavendel kleur. Het compact doosje is metal grijs, anders dan het rose-brons. Maar ook hierop komt het reliëf patroontje, wat we bij de bronzer zagen, weer terug. Eigenlijk valt hij een beetje buiten de boot..
Er zijn 4 varianten uit de Reckless Spirit Eyeshadow Palettes. Ik koos voor de variant Harmonious Beige. Het compact doosje is ook voorzien van een spiegel en een mini dubbelzijdig spons applicator.
Er bevinden zich 4 neutraal matte tinten in de palette. Een lichte kleur die gebruikt kan worden als highlighter, 2 gemiddelde kleuren die gebruikt kunnen worden op het ooglid of in de arcade-boog en een donkere kleur die gebruikt kan worden in het buitenste ooghoek of als eyeliner. Maar natuurlijk kan je altijd zelf bepalen in welke volgorde je het gebruikt.
Hmm.. De oogschaduws zijn so so.. Snap je hem? Ze zijn redelijk gepigmenteerd, maar eigenlijk had ik ze iets heftiger verwacht. Daarbij ziet het meest donker kleur er bijna precies hetzelfde uit als de kleur daarvoor.. Bummer! Tijd om het eens te testen met kwasten..
De lichtste kleur heb ik gebruikt op het wenkbrauwbot. De 2 gemiddelde kleuren heb ik gebruikt in mijn arcade bood en ietwat aangebracht aan het begin van mijn ooglid. De donkere tint heb ik gebruikt als eyeliner. De 2 gemiddelde kleuren heb ik ook bij mijn onderste wimperrand aangebracht.
Het zorgt er wel voor dat mijn ogen iets meer diepte krijgen. Maar je zou niet uitbundig te werk kunnen gaan. Het is daarbij wel een perfect everyday oogshaduw palette.
Ondanks dat de pigmentatie minder was dan ik had gehoopt, ben ik toch tevreden met dit oogschaduw palette. Hij zal zeker van pas komen in mijn dagelijkse make-up routine. De Reckless Spirit Eyeshadow Palette kost €12,90.
De Rebel Romantic collectie is te koop bij KIKO filialen en online. Ik heb weer hele mooie producten kunnen scoren uit deze Limited Edition!

Heb jij iets op het oog uit de Rebel Romantic collectie? Let me know!
 Liefs, Ashley.

 Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?3 opmerkingen:

  1. Ik snap wat je bedoeld, ik was in de winkel ook niet blown away. Maar ze lijken hier toch beter gepigmenteerd dan in de winkel! Fijn dat je hem gewoon in je every day bakje legt hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet er wel goed uit, je kan er wel een makkelijke dagelijkselook mee maken

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥