dinsdag 25 augustus 2015

Review | L.A. Girl • Matte Pigment Gloss

Vandaag review ik drie lipproducten van het merk L.A. Girl, dat inmiddels al een tijdje verkrijgbaar is in Nederland. In Amerika zijn deze Matte Pigment Glosses een hele hype! Zullen ze ook mijn hartje sneller laten kloppen? Lees snel verder..
L.A. Girl is sinds een tijdje verkrijgbaar in de Nederlandse webshops en ik bestelde toen gelijk al de populaire concealers. Al gauw werden er meer producten aan het assortiment toegevoegd. Zo ook deze leuk uitziende glosses. Normaal ben ik geen glosjes-fan, al dat plak gedoe. Maar aangezien deze mat zijn, was ik enorm benieuwd!
De Matte Pigment Glosses tubes zijn vrij klein en dik. Ze voelen stevig aan ondanks de prijs erg budget is. De dop is mat zwart en de tube zelf is doorzichtig, hard plastic. De kleur van de gloss kan je erdoorheen zien. Alle ingrediënten en how to apply staan op de achterkant vermeld. De namen van de glosses staat boven de scancodes vermeld.
Wat L.A. Girl zelf zegt over de Matte Pigment Gloss:
"Deze gedurfde tinten zorgen voor een rijke, intensieve kleur gedurende de dag. De lange draag formule smeert als een gepigmenteerde gloss en droogt mat op. Ze laten een prachtige fluweelzachte finish achter die aanhoudt de gehele dag."
Ik koos voor 3 verschillende tinten. De swatches op mijn arm v.l.n.r: Dreamy, Bazaar en Rebel.
Dreamy is een prachtige nude tint. Ik twijfelde erg aan de kleur, want in de verpakking ziet hij er een stuk lichter uit. Maar hij kan gelukkig nog net! Op de lippen is het een roze/peachy tint. Dreamy droog erg snel en begon zelfs een beetje te trekken.
Bazaar is een bijzonder roze/koraal kleur. Het ene moment lijkt het een fel roze kleur, maar het is een prachtig everyday kleurtje, die niet perse nude is. Bazaar droogt beter op en voelt comfortabel aan op de lippen. Geen trek gevoel dus!
Rebel is een donkerpaarse kleur. En oei, hier heb ik spijt van! Het maakt mijn gezicht grauw en past niet bij mijn gezicht vind ik. Ook is de dekking wat minder zoals je kunt zien. Het zorgt wel weer voor een mooi ombre effect. Deze gloss is wat moeilijker aan te brengen. Voor applicatie kun je beter een lippenseel gebruiken! En ook deze droogt erg snel op en voelt niet comfortabel aan op de lippen.
De Matte Pigment Glosses zijn inderdaad super gepigmenteerd en daardoor ook vrij lastig te verwijderen. Tijdens het typen van dit review kom ik er dan ook achter dat tussen de info op de tubes ook netjes staat vermeld hoe je het beste de gloss kunt verwijderen. Bummer! O well, now you know haha! De glosses zijn zeker een musthave voor de echte matte lippie liefhebbers.
De Matte Pigment Glosses zijn verkrijgbaar in 16 kleuren en zijn te koop bij o.a. Boozyshop en The MakeUp Spot v.a. €5,99.

Wat vind jij van deze matte glosses?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?


5 opmerkingen:

 1. Rebel is zo mooi! Ik bestelde vorige week de concealer.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat zijn ze bijzonder zeg! Ik vind Bazaar echt super mooi, maar Rebel heeft ook wel wat :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allemaal erg mooi qua kleur! Maar zoals ik het zo lees, zijn ze wel erg mat (en uitdrogend) op je lippen. Ik heb ooit eens van Makeup Revolution zulke matte glosses gekocht en ook die waren niet echt een succes helaas. Ze zijn inderdaad erg trekkerig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. De eerste twee kleuren staan je heel leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. rebel vind ik echt prachtig, maar het is wel een kleur die echt ook bij je huidskleur moet passen...alle producten vind ik er goed uitzien . maar bazaar vind ik het mooiste bij je staan...

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥