dinsdag 4 augustus 2015

Review | MAC Powder Blush Harmony

Mijn MAC stash is zich aardig aan het uitbreiden en zo voegde ik laatst de Powder Blush in de kleur Hamory aan mijn collectie toe. Ik was enorm benieuwd naar deze blush, die je ook perfect zou kunnen gebruiken om mee te contouren. Kijk jij mee?
 

De blush komt in een kleine zwarte verpakking zoals we gewend zijn van MAC, maar dan nog wel de 'oudere' verpakking. Alle info, ingrediënten en hoeveel gr erin zit staat zowel op de voorkant als op de achterkant van het doosje waar de blush in zit vermeld. Het doosje heeft een doorzichtige deksel, wat ik eigenlijk wel een must vind!

 
Harmony is een matte blush en word beschreven als een 'muted rose-beige brown' blush. Het is een beige/bruinige blush met een roze ondertoon.


De blush is goed gepigmenteerd, blend mooi met de huid en ziet er natuurlijk uit. Ik zelf zou tussen een bronzer en een blush plaatsen, kan dat? Hij kan prima op zichzelf gedragen
 worden in ieder geval.
 
 
I'm in love! Waarom heb ik dit pareltje niet eerder ontdekt?! Harmony zorgt voor een mooie subtiele contour en ziet er natuurlijk uit.


Ik ben zeer tevreden over de Powder Blush in de kleur Harmony. Ik raad hem dan ook zeker aan als jij nog op zoek bent naar een subtiele bronzer/blush! De Powder Blushes van MAC kosten €22,50 en zijn zowel te koop online bij Douglas, MAC als in de winkels.
 
Zou jij Harmony willen toevoegen aan jouw stash? Welke MAC blush is jouw favoriet?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?
 
 


12 opmerkingen:

 1. Ik heb hem zelf ook en ben er gek op <3 Wat heb je hem trouwens prachtig aangebracht op je wang!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, wat een natuurlijke kleur om mee te contouren! Die moet ik even onthouden hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oehh, wat is deze mooi zeg! Deze ga ik onthouden :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie blush zeg! En wauwie, wat zijn je wenkbrauwen toch altijd 'on fleek!" Heel mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ah thanks! But i'm still learning, ben zelf nog niet helemaal tevreden hihi

   Verwijderen
 5. Hij staat je heel goed, echt een mooie kleur voor jou!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hele mooie kleur, ga deze wel even keer bekijken in de winkel :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oh wauw, wat een prachtig kleurtje! Ga hier zeker eens naar kijken, ik had er ook nog nooit van gehoord!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥