woensdag 19 augustus 2015

Review | MAC Satin Lipstick • M.A.C. Red

Een rode kleur kan niet missen in een make-up stash. Ik voegde een tijdje terug een klassieker aan mijn stash toe en vandaag vertel ik meer over M.A.C. Red. Ben jij benieuwd? Lees snel verder..

Ik ben nog maar sinds kort MAC lipsticks aan het 'verzamelen' en ik kijk altijd alweer uit naar een nieuwe lipstick. Al zal ik niet snel een lipstick online kopen, tenzij het een Limited Edition is. Ik bekijk namelijk liever deze prachtig kogelvormige hulzen in de winkel.
 
Ik ging voor een klassieke kleur: rood. Als ik een rode kleur draag, voel ik me altijd erg vrouwelijk! Ik wilde eigenlijk graag voor Ruby Woo gaan, maar ik vond het klassieke rode met een Satin finish toch wat mooier. Ik koos voor M.A.C. Red, die ik eigenlijk verder helemaal nog niet ken.
De klassieke rode kleur smeert enorm fijn en glijd als boter op de huid. De pigmentatie is verbluffend en er komt een heerlijke vanille geur vanaf.
M.A.C. Red is vanaf nu mijn favoriete klassieke rode kleur. De lipstick zorgt voor een mooie volle kleur en hydrateerd de lippen goed. De Satin finish zorgt voor een lichte glans, maar door de finish is de langhoudbaarheid wat minder lang. Toch overleeft hij nog wel een kleine maaltijd.
Ik ben erg blij met mijn vierde MAC lipstick en ik kijk ondertussen alweer verder naar nieuwe pareltjes. M.A.C. Red is een mooie klassieke kleur die eigenlijk in iedere beauty lover stash wel thuis hoort. 

Je kunt MAC Lipsticks kopen voor €19,00 bij MAC counters in sommige Douglas filialen of Bijenkorf en online op Douglas.nl.
 
Wat is jouw favoriete klassieke rode lipstick?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?

 


9 opmerkingen:

 1. Wauw, Ashley, die kleur is echt heel erg mooi! Staat je ook super. Mhhh binnenkort ook eens uitproberen bij MAC

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele mooie kleur, staat je erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw hij staat je heel mooi! Ik ben nog helemaal niet bekend met dit kleurtje, de finish trekt al snel mijn aandacht!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. prachtige lipstick! staat je erg mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥