maandag 10 augustus 2015

Review | MAC Sheertone Shimmer Blush Peachykeen

Ik had mijn ogen al een tijdje op deze blush en nu besloot ik hem toch eens mee naar huis te nemen. Just a little present for myself! Ik review vandaag een MAC Sheertone Shimmer Blush. Ben jij benieuwd? Lees snel verder..
 

Mijn MAC stash groeit en zo voeg ik nu mijn 2e blush eraan toe. Ik koos voor Peachykeen, een Sheertone Shimmer Blush. De Sheertone blushes van MAC bevatten genoeg pigment, niet heel erg heftig maar je kunt ze mooi opbouwen.
 

As always, de blush komt in een vierkante mat zwarte verpakking. De pan van de blush komt in een rond zwart doosje waarvan de deksel transparant is. Er zit 6gr poeder in de pan. De verpakking zelf vind ik simpel maar toch straalt het luxe en elegantie uit.
 

 
Peachykeen is een warme, peachy-koraalkleurige blush die enorm wat goudkleurige mini-shimmers bevat. In a kind of way, is deze blush vergelijkbaar met Sleek Rose Gold Blush. Maar dan een stuk subtieler, de kleur is iets zachter en de shimmers wat minder grof.
 

Peachykeen geeft een warme kleur aan de wangen, op een subtiele manier. De blush heeft een lichte glans en dat maakt deze Sheertone Shimmer Blush een perfecte everyday blush.
 

De blush heeft een mooie pigmentatie en is goed op te bouwen. Ik ben dan ook enorm blij met dit prachtig kleurtje in mijn stash. Een blush die altijd wel kan doordat hij niet te heftig is.
MAC Sheertone Shimmer Blushes kosten € 22,50 en zijn zowel te koop online bij Douglas, MAC als in de winkels.

Wat is jouw favoriete blush op dit moment?
Let me know!

Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter7 opmerkingen:

 1. Wat een mooie blush zeg, MAC blushes hebben altijd zo'n hoog wishlist gehalte! Ik gebruik op dit moment mijn Makeup Revolution Hot Spice palette het liefst :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is prachtig! Ik hou wel van blushes met een perzikkleurtje erin. Deze gaat op de wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. oee hij is zoo mooi, volgens mij lijkt hij best wel op Springsheen van MAC. Maar je kan nooit genoeg hebben dus ik ga hem straks even swatchen bij Esther haha. Hij staat je ook heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Deze naam is geloof ik heel bekend en ik vind hem erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hij staat je heel mooi ! Deze staat ook al heel lang op mijn wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Staat je echt super, prachtige kleur

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥