zaterdag 15 augustus 2015

Review | MUA Eyeshadow Palette • Romantic Efflorescene

Dat je tegenwoordig mooie betaalbare palettes kunt kopen is geen suprise meer, drogisterij merken hebben namelijk hun niveau erg verhoogd. Ik kwam de Romantic Efflorescene van MUA, oftewel MakeUp Academy, eindelijk tegen en besloot hem mee naar huis te nemen. Is dit een aanrader?
 Lees snel verder..
Ik hou van oogschaduw palettes en ik vind het nog leuker als ze lekker betaalbaar zijn. Zo voegt MUA ook leuke palettes toe aan de collectie, zo ook de Romantic Efflorescene die al een lange tijd in de winkels ligt. Voor mezelf is MUA niet makkelijk verkrijgbaar en ik sta dan ook meestal als ik het Britse budget merk tegenkom, voor een lege schap.
Er zitten 'soft & striking' kleuren in de palette. Het zijn vooral veel matte donkere kleuren en een aantal shimmer/metallic oogschaduws. Tinten zoals donkerbruin, paars, taupe en brons komen erin voor.
De palette zelf voelt wat goedkoop aan en komt met een dubbelzijdige sponsapplicator. Wat mij betreft hadden ze die eruit kunnen laten, aangezien ik toch liever mijn eigen kwasten gebruik.
Bovenste rij v.l.n.r.: Mesmeric, Tempt, Corrupt, Obsessed, Lavish en Fiery
De oogschaduws zijn redelijk gepigenteerd. Fiery springt er het meest uit met zijn metallic finish. De andere oogschaduws zijn vrij korrelig, dat zou misschien nog door de matte finish kunnen komen. Ik ben zwaar teleurgesteld in Corrupt, waarvan ik had gehoopt dat het een diepe mat zwarte oogschaduw zou zijn
Onderste rij v.l.n.r.: Bewitch, Magnet, Exposed, Siren, Reveal en Captivate.
De shimmery oogschaduws spingen in deze rij er het meeste uit. En ook de matte oogschaduws zijn weer vrij korrelig.
Ik heb de shimmery kleur Bewitch op het bewegende ooglid gebruikt en de matte Captivate in de arcade-boog. Tempt heb ik lang mijn bovenste wimperrand aangebracht en heb die ook samen met Siren aangebracht langs mijn onderste wimperrand. Ongeveer aan het begin van mijn onderste wimperrand heb ik met wat Fix+ de kleur Fiery aangebracht, zodat hij als een lekker pop-kleurtje eruit springt. En als laatste heb ik in mijn binnenste ooghoek heb ik Reveal aangebracht. 
Ik ben redelijk tevreden over de palette. De oogschaduws hadden wel iets meer gepigmenteerd mogen zijn, maar voor alsnog heeft dit budget merk zijn best gedaan. MUA oogschaduw palettes kun je kopen bij verschillende Kruidvat filialen voor €5,99 per stuk.
 
Wat is jouw favoriete MUA oogschaduw palette?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

 


5 opmerkingen:

 1. Ik vind dat MUA heel fijne budget oogschaduw palettes heeft! Ik heb helaas al veel oogschaduw palettes en daarom koop ik er geen meer (voor nu) anders had ik dit palette al in mijn collectie.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij ziet er best goed uit, jammer dat ze niet allemaal even goed gepigmenteerd zijn. Daarom laat ik dit palette liggen, dan zijn er betere

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dit palette ook echt prachtig. Ik gebruik hem met heel veel plezier. De kleuren staan je ontzettend goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de swatches er goed uit zien! Het lijkt me een heel mooi palette :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind dat de matte kleuren best goed gepigmenteerd zijn, alleen jammer dat ze zo korrelig zijn. Ik heb zelf twee palettes van MUA en ik ben er echt heel blij mee :) Misschien dat ik deze ook maar eens meeneem, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥