zondag 23 augustus 2015

Review | W7 Hollywood Bronze & Glow

Tijd om een nieuw W7 product onder de loep te nemen. Vandaag review ik, inmiddels dit populaire, Bronze & Glow Duo. Benieuwd wat ik vind dit budget product vind? Lees snel verder..

W7, een budget merk dat erom bekend staat prachtige dupes te maken van high-end merken. Zo liet W7 zich dit keer inspireren door Charlotte Tilbury, op het Filmstar Bronze & Glow duo. Hoewel ik niet snel geneigd ben om iets van dit merk te kopen, was ik toch nieuwsgierig. Ik ben wel fan van de oogschaduw palettes van W7, In The Buff & In The Nude. Zal dit duo ook mijn hart veroveren?
De verpakking is brons en is van hard plastic, voelt ietwat goedkoop aan. Hopelijk heeft W7 meer kwaliteit gestoken in de bronzer en de highlighter zelf. De kleine duo palette is ook voorzien van een kleine spiegel, die met geen mogelijkheid te gebruiken is. Like I said, hopelijk heeft W7 iets meer aandacht besteed aan het product zelf.
De bronzer en de highlighter bevatten beide shimmers en zijn glazend, gelukkig ziet de swatch van de bronzer er minder shimmery uit dan dat hij eruit zag in de pan, waar ik namelijk een beetje van schrok. De highlighter is ietwat poederig.
Als de bronzer eenmaal aangebracht is op de wangen, blijft er weinig van de shinyness over. But that's a good thing for me. Me like! De champagne kleurige highlighter is mooi glanzend op de jukbeenderen en minder poederig dan de swatch op mijn arm.
De pigmentatie is erg goed van dit Bronze & Glow palette. Ik ben fan en ga deze dupe er zeker vaak bij pakken. Ook is de prijs erg leuk, want voor dit budget duo betaal je maar €5,95 en kun je kopen bij diverse webshops en op=op winkels.

Heb jij al eens iets geprobeerd van het merk W7?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?7 opmerkingen:

 1. Oeeh pretty! Ik heb zelf het In The Nude palette, maar gebruik liever mijn Naked 3 ghehe.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een fijne review! Heel duidelijk verwoord allemaal :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fijne review! Misschien dat ik hem toch wel ga halen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. het ziet er wel erg leuk en positief uit...fijne review

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥