maandag 17 augustus 2015

Spam | Deel je Social Media

Het is weer tijd voor een nieuwe: Spam je blog! Een toegewijd artikeltje waar je ongegeneerd je gang kan gaan en al jouw social media linkjes achter kunt laten! Waar kan ik jou op vinden?
 
 
Er is tegenwoordig zoveel nieuws te ontdekken op het net. Ik vind het leuk om andere blogs te lezen en nieuwe blogs of YouTube-kanalen te ontdekken. Daarom mogen jullie vandaag lekker spammen op Beauty & Style! Vertel iets over jezelf en jouw blog en/of YouTube kanaal, zodat andere ook een kijkje kunnen nemen. Vergeet niet al je linkjes van social media achter te laten! Ik ben benieuwd naar jullie blogs/kanalen, see you on social media! Ik zelf ben vooral actief op Instagram, mijn meest favoriete social media =)
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin', Facebook, Instagram en Twitter?

13 opmerkingen:

 1. Leuk! Ik doe meestal niet spammen maar deze keer wel
  My blog is over alles en wat - http://dhini.nl
  YT - https://www.youtube.com/user/dhinsri
  instagram - https://instagram.com/dhini.nl/
  facebook - https://www.facebook.com/dhini.NL

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!! :) Ik ben te volgen op Facebook, Twitter en Instagram en dat allemaal onder de naam @gekopmakeup :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Meid, wat lief dat we mogen spammen! Op mijn blog www.beautyjuf.nl schrijf ik over alle ins & outs rondom beauty, make-up en nagellak. Deze blogposts wissel ik af door een vleugje lifestyle. Ook ben ik te vinden op Instagram onder de accountnaam @beautyjuf Liefs Marloes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben ook via instagram te volgen via @noortjemeijers 😀😀

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hi, wat leuk dat je een spam gelegenheid geeft! Mijn naam is Kimberly en ik blog op: http://www.thebeautyblognl.nl. Hier vind je jouw dagelijkse geluksmomentje. Ik blog over alles wat ik leuk vind en wat er in mijn leven gebeurd. Neem vooral een kijkje! Ik ben ook te volgen op Facebook, Twitter en Instagram. Lots of love, Kimberly

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk!
  Ik ben nog maar net begonnen, en aan de site wordt nog gewerkt. Maar mijn link is www.missblogster.nl
  Via Twitter en instagram missblogsternl

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuk!
  Ik ben nog maar net begonnen, en aan de site wordt nog gewerkt. Maar mijn link is www.missblogster.nl
  Via Twitter en instagram missblogsternl

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ben te volgen op instagram onder de naam @sunshinebyson

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat super leuk dit! Ik heb zelf geen blog of kanaal maar jullie kunnen mij volgen op instagram! xkimbakkerx

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lief dat we mogen spammen! Ik ben Lotje en ik blog op www.beautybylj.nl! Ik blog vooral over beauty, maar ook over fashion en lifestyle! Momenteel loopt er ook een winactie waar je een MAC lipstick naar keuze kunt winnen! Doe je mee? XOXO

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Sinds kort ben ik een instagram account begonnen, genaamd @everydaylipstick. Een tijdje geleden ben ik gevallen voor de MAC lipsticks en heb inmiddels een aardige collectie! Maar ook producten die niet in Nederland te krijgen zijn, zoals Colourpop en Anastasia liquid lipsticks. Op mijn pagina vind je foto's van producten, swatches en soms ook opkomende collecties van merken!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Mijn favoriet is Instagram, daar ben ik te vinden via www.instagram.com/miraennen

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey! Ik ben Evy, 18 jaar, een studente met duizenden hobby's en schrijven is er een van! Op mijn blog (http://www.thatkindofvibe.wordpress.com) lees je alles over make-up, beauty, fashion & mijn persoonlijke (life)style. Ik probeer voor de tweede verjaardag van mijn blog 100 volgers (via bloglovin') te halen en ik ben er bijna! Ik kan alle hulp nog gebruiken. Je kan mijn blog volgen via https://www.bloglovin.com/blogs/thatkindofvibe-13989398.
  Twitter: @EvyBlogt
  Instagram: @evyvweelden
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥