woensdag 9 september 2015

Event | Paul's Boutique Exclusive Style Blogger Event

Afgelopen zondag vond er een event in Amsterdam plaats van Paul's Boutique in samenwerking met Bloggermedia en ik mocht erbij zijn! Kijk jij mee naar de nieuwe Autumn Winter collectie? 

Het Exclusive Style Blogger Event vond afgelopen zondag plaats en ik was één van de uitgenodigde. Ik keek er enorm naar uit en wist niet wat mij te wachten stond. De dresscode was 'Grey with a touch of yellow'. Aangezien ik erg van donkere kleuren houdt ben ik voor grijs met zwart gegaan en helaas had ik geen enkele item in de kleur geel, zelfs geen nagellak tot mijn verbazing.
Na een lange reis van 2 en een half uur met nog een aantal andere meiden kwamen we aan in Amsterdam. Vanaf 3 uur kon je naar binnen en om 4uur ging het event van start. Het werd al snel wat drukker en steeds meer meiden met gele items kwamen naar binnen lopen. Het gebouw was mooi ingericht en alle collecties stonden netjes tentoongesteld.
Als eerste kregen we uitleg hoe Paul's Boutique ontstaan is en ook werd het event bijgewoond door de succesvolle Britse blogger Andreea van Dreaming of Chanel, die een presentatie over hoe haar blog van start is gegaan en ze gaf tips & tricks die van pas komen in de bloggerswereld.
Er stonden echt hele mooie collecties tussen dat ik mij in een tassen hemel bevond. Ik heb zeker al een paar tassen op het oog! Tussendoor werden er nog hapjes en drankjes geserveerd, alles zag er netjes en verzorgd uit.
Dit is dan dé tas, die special ontworpen is voor alle bloggers die uitgenodigd waren. Like I said, ik wist niet wat mij te wachten stond en ik vond het heel wat om een speciaal ontworpen tas te krijgen. Paul's Boutique knows how to spoil a lady! 
Rond half 7 ging ik weer richting huis samen met nog een aantal meiden. Ik had graag wat langer willen blijven maar ik ben helaas zo afhankelijk van het openbaar vervoer, dat tot laat in Amsterdam blijven er voor mij niet inzit. Eenmaal op Centraal Station Rotterdam werd het Julia's Pasta for diner. Gnomgnom! 
Isn't it pretty?! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Hij voelt ook erg stevig aan en door de grijze kleur is hij makkelijk te combineren. Ook zie je a little touch of yellow weer terug komen binnenin de tas.
Ook zaten al deze leuke goodies in de tas, dankzij Bloggermedia! Altijd leuk! Ik kijk er naar uit om deze producten lekker uit te proberen.
Het was een zeer geslaagde dag en ik vind het ontzettend tof dat ik bij dit event van Paul's Boutique in samenwerking met Bloggermedia mocht zijn. Ook heb ik weer hele leuke bloggers gezien en ontmoet, so it was a good day!

Heb jij al een mooie tas van Paul's Boutique op het oog?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.
 
Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?
 

 2 opmerkingen:

  1. Leuk om het verslag te zien, ik kon helaas niet. Maar wat een prachtige tas heb je gekregen. En mmm die pasta!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk om te lezen uit een ander oog. Ik ben ook zo ontzettend blij met de tas!

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥