woensdag 2 september 2015

Review | KIKO • Radiant Touch Creamy Stick Highlighter

Één van de producten van KIKO waar ik erg benieuwd naar was, was de Radiant Touch Creamy Stick Highlighter. Ik testte hem uit en deel vandaag mijn eerlijke mening erover!
Lees snel verder..

Highlighter in poedervorm zijn enorm populair geworden de laatste jaren.. Ik ben gek op mijn Soft & Gentle en Mary Lou-Manizer. Maar zelf heb ik eigenlijk nog nooit een creamy highlighter geprobeerd. Nadat vele de Radiant Touch Creamy Stick Highlighter hadden aangeraden was ik toch wel erg benieuwd.
Ik koos voor de nummer 100, een goudkleurige highlighter. De stick is vrij groot en is mat zwart. De verpakking voelt redelijk stevig aan en de door het draai-systeem kun je de stick eruit draaien. Je krijgt maar liefst 10gr highlighter in een stick!
Wat een intense highlighter zeg! De goudkleurige highlighter mengt mooi met de huid, dus laat geen strepen of vegen achter. Toch merk ik dat de highlighter vettig is. En dat is precies iets waar ik totaal géén fan van ben. In de loop van de dag voel ik de highlighter schuiven en voelt mijn hele gezicht al gauw vettig aan. Zo jammer!
Helaas is dit voor mij een misser van KIKO, terwijl de kleur en intensiteit prachtig is. Voor meiden die houden van creamy producten, zou dit zeker wel de moeite waard zijn om uit te proberen.
De Radiant Touch Creamy Stick Highlighter is te koop in KIKO filialen en online voor €8,50.

Gebruik jij wel eens creamy producten?
Let me know!
 
Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?
 


7 opmerkingen:

 1. Jammer dat 'ie niet helemaal naar wens is! Hoopte dat dit product wel een topper zou zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb m ook, maar gebruik m nooit beetje zonde van het geld..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb m ook, maar gebruik m nooit beetje zonde van het geld..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb er geen en ben ook niet van plan er 1 aan te schaffen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Jammer van het vettige, want verder is hij super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jammer! Ik hou zelf ook niet van het vettige.

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥