zondag 13 september 2015

Review | MAC Refill & Extra Dimension Eyeshadows

Altijd als ik iets van MAC zie slaat mijn hart altijd een paar keer over.. Iedereen is gek op de lipsticks maar er zijn nog meer prachtpareltjes van dit merk! Laatst kocht ik eindelijk weer eens 3 oogschaduws en ik deel ze dan ook graag met jullie! Ben jij benieuwd naar deze oogschaduws? Lees snel verder..
Toen ik mijn allereerste MAC producten kocht waren dat onder andere MAC Refill oogschaduws, deze leken mij erg handig om in mijn Z-Palette te stoppen en zo had ik mijn eigen custom made palette. Ik was laatst samen met blogvriendinnetje Melissa van GlamandGlitters in de stad en natuurlijk moesten wij even langs de MAC counter in de Bijenkorf. Dit keer sloeg ik de lipsticks over en liep ik bijna direct naar de oogschaduws. Hmm.. Which one?
Ik heb al een aantal Refill oogschaduws van MAC en ik weet dat de kwaliteit gewoon erg goed is. Daarom besloot ik weer eens goed te gaan kijken tussen de oogschaduws en zo kwam ik een kleurtje tegen die al enorm lang op mijn wishlist stond. Natuurlijk kon ik het niet bij één laten.. De mono oogschaduws in het doosje kosten €17,50 per stuk en de Refills (die je zelf in een palette kunt doen) kosten €13,50 per stuk (1,5g).
Laat ik dan maar gelijk beginnen met Shroom! Deze stond al ontzettend lang op mijn wishlist en zag deze voor het eerst een aantal jaar terug bij Jaclyn Hill. Ik was verkocht! Shroom is een zacht beige kleur en heeft een Satin finish. Hij bevat een kleine glans en is perfect te gebruiken voor onder de wenkbrauwen en inner corner als highlighter.
Dit is echt een kleurtje voor mij! Ik stel je voor aan Haux. Dit is een zacht roze-bruine kleur en heeft ook een Satin finish. Toch komt deze wat matter over dan Shroom. Ik ben gek op dit soort tinten en gebruik deze het liefst bij een dagelijkse look.
Ik ging ook voor mijn eerste Extra Dimension oogschaduw. Deze oogschaduw zit wel in een doosje en is niet als Refill verkrijgbaar wat ik enorm jammer vind (ik vind mono oogschaduws niet erg fijn en gebruik liever palettes). Ik koos voor de kleur Sweet Heat, een peach champagne kleur. De oogschaduw heeft een prachtige glans en kan opgebouwd worden tot een heftige metallic finish met bijvoorbeeld Fix+. De Extra Dimension oogschaduws kosten €22,50 per stuk(1,3g).
Prachtige pigmentatie! De oogschaduw smeren stuk voor stuk als boter, brengen makkelijk aan en laten zich mooi blenden. Ook hele mooie kleurtjes voor dagelijks gebruik. Momenteel bewaar ik ze samen met mijn andere MAC oogschaduws in een Z-Palette maar ik wil uiteindelijk toch een lege MAC palette kopen waar ik ze in kan doen.
Ik ben ontzettend blij met deze (dure) kleine aankoopjes! Ze zijn zeker weten hun geld waard. Doordat ze een stuk gepigmenteerder zijn, zijn ze ook zuinig in gebruik. Ik ben nog steeds fan en ga beginnen met een zoektocht naar de mooiste oogschaduws van MAC. Momenteel heb ik er zelf 12 en wil ik er graag nog 3 bij zodat de MAC palette straks compleet is!

Heb jij oogschaduws van MAC? Nog enkele aanraders?
Let me know!

Liefs, Ashley.

Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter? 


7 opmerkingen:

 1. Mooie kleurtjes! Sweet Heat ziet er echt prachtig uit op de swatch.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie aankoopjes hoor, sweet heat is gaaf zeg <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super mooie kleuren :) waar kan je ze kopen of zijn ze alleen online te bestellen? xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oee ze zijn zoo mooi! Ik ben sinds kort ook helemaal gek op de refill oogschaduws.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw wat een mooie kleuren! Welke heb je allemaal? XOXO melissa

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥