vrijdag 4 september 2015

Wishlist | Getting Ready For Fall Jackets + Update Bloggen

Buiten voelt het alsof het herfst is maar mijn garderobe is nog best zomers ingedeeld. Het is net even te koud om met een shirtje buiten te lopen en dan komt een leuke jacket handig van pas. Dus is het weer tijd voor een nieuwe wishlist! Ook heb ik een kleine update!
Lees snel verder..

Jassen moet ik vaak tegen het lijf lopen of in ieder geval even passen, niet elk soort jasje is namelijk voor mij weggelegd. Toch heb ik wel een aantal jassen op een rijtje kunnen zetten die ik graag aankomende tijd & herfst zou willen dragen. Laat ik beginnen met een leuk zwart leren jasje. Deze kan eigenlijk nooit ontbreken in je kledingkast. Leuk te combineren met elke outfit! Ook een trench coat staat al heel lang op mijn wishlist. En zo heb ik er eigenlijk 2 naast elkaar gezet die beide toch net even iets anders zijn. Ook een lange zwarte trench coat slaat nooit de plank mis. Deze zag ik toevallig bij de H&M. Ik vind hem extra leuk omdat hij ook een capuchon heeft, for the rainy days! Een mooie army groene watefall jacket/trench coat zou ik ook graag tussen mijn garderobe willen zien. Kan ook leuk gedragen worden als een soort vest om net even je outfit wat stoerder te maken. Ook leuke items zoals sjaals en mutsen kunnen niet missen, vooral in herfst-achtige kleuren! Zo dus mijn kleine jacket wishlist die ik graag aankomend seizoen zou willen dragen.
 
Heb jij al een cozy herfst item in je kast hangen?
Let me know!
 
Ook nog even een kleine update meiden. Voor iedereen is de vakantie voorbij en is school/werk weer begonnen. Ook ik heb 3 weekjes lekker rust gehad. Zo kon ik lekker aan mijn blog werken maar daar komt verandering in. Momenteel ben ik zelf weer fulltime aan het werk en merk ik dat ik simpelweg gewoon bijna geen tijd heb om op het gemakje producten te reviewen. Ik maak foto's met daglicht en vaak als mijn werkdag erop zit, is het schemerig of bewolkt. Helaas, maar waar. Misschien is gewoon weer even inkomen en dat ik vanzelf merk dat ik tijd over hou. Maar voor nu heb ik besloten om me even niet aan mijn vaste dagen te gaan houden, zoals om de dag. Ik verkies namelijk kwaliteit boven kwantiteit. En ik denk dat jullie dat ook fijner vinden, dan een afgeraffeld review/artikel.
Dus om mijn verhaal even in te korten, ik probeer alsnog regelmatig te posten. Minimaal 2 keer in de week wil ik iets op mijn blog laten verschijnen in een review of ander soort artikel. Mocht ik dan tijd overhouden voor een extra artikel, laat ik dat natuurlijk even weten via mijn social media. Ook kun je mij volgen via Bloglovin' zodat je altijd up to date bent! Ik hoop zelf dat dit niet voor een lange tijd duurt en dat ik gewoon binnenkort weer om de dag een artikel online kan zetten. Maar voor nu, is het helaas even zo. Ik hoop dat jullie hier begrip voor hebben!
 
Liefs, Ashley.
 
 Volg je mij al via Bloglovin'FacebookInstagram en Twitter?
 


10 opmerkingen:

 1. Hele leuke jassen, ik wil ook wel graag nieuwe jas erbij hebben. Liefst een leren:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De jassen zijn heel leuk! De herfst is denk ik mijn favoriete seizoen wat betreft kleding.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb al een heerlijke warme winterjas! Ook eentje in die groene kleur. Echt een gave kleur vind ik dat :) vooral voor de herfst. Daarnaast heb ik voor de wat minder koude dagen een heel fijn leren jasje.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hi there! Do you know if they make any plugins to help with Search Engine Optimization? I'm trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I'm not seeing very good success. If you know of any please share. Appreciate it! craigslist boise

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Thank you for the good writeup. It in fact used to be a enjoyment account it. Glance complicated to far brought agreeable from you! However, how can we communicate? all of craigslist

  BeantwoordenVerwijderen
 6. these are going to make my winter stylish B)

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat, bedankt! En hopelijk tot snel! ♥