THE GIRL BEHIND THE BLOG

 
Hi Beauty, ten eerste super leuk dat je een kijkje neemt op mijn blog!

Welkom op mijn blog, Beauty & Style.
Een persoonlijke blog dat vooral over beauty gaat, maar zo nu en dan zal er ook fashion & lifestyle voorbij komen. Ik zal ook even kort iets vertellen over mijzelf:
 
Mijn naam is Ashley en ik ben 22 jaar. Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje en woon inmiddels al bijna 8 jaar in een klein vesting stadje.
Als klein meisje kon jij mij altijd op 2 plekken vinden: buiten in de speeltuin, oorlogje spelen en op zoek naar kikkers of ik zat leuk te spelen in mijn kamer met de barbie's.
 Ik ben altijd al iemand geweest die zich met meerdere dingen bezig houdt.
 Zo kon ik zelf nooit echt een keuze maken, met wat ik later zou willen worden. Nog steeds vind ik dit best moeilijk, aangezien ik nog jong ben en heel veel dingen leuk vind om te doen. Momenteel werk ik bij een Catering bedrijf en werk eigenlijk wanneer het kan. Soms zijn het 3/4 dagen maar vaak ook 6 dagen in de week. Met eten werken vind ik namelijk ook erg leuk en heb hier een opleiding in gedaan, helaas niet afgerond. Ik wil graag van veel dingen kennis op doen. Maar beauty is altijd al een beetje blijven hangen. Ik zat er al heel lang over na te denken om een blog te beginnen en ik besloot in december 2013 een blog te starten.
 Beauty & Style is nu wel echt een onderdeel van mij geworden. 
 
Als je suggesties hebt over wat je graag wilt zien kun je mij gerust een mailtje sturen!

Veel lees-plezier!

XO Ashley.